Verder lezen over vrijeschoolonderwijs en het antroposofische gedachtengoed

Kom kijken

Wil je meer weten over de Vrijeschool Pabo en beleven hoe het is om in Leiden te studeren? De Vrijeschool Pabo biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Open Dag

Hoe kom je erachter of de Vrijeschool Pabo echt bij je past? Bezoek een Open Dag van Hogeschool Leiden. Hier krijg je de kans om persoonlijk kennis te maken met onze studenten en docenten, presentaties bij te wonen en de lokalen en andere faciliteiten van dichtbij te bekijken.

Meeloopdag

De Vrijeschool Pabo organiseert gedurende het studiejaar ook een aantal Meeloopdagen voor studenten. Tijdens een Meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de Vrijeschool Pabo. Bekijk meer informatie over de Meeloopdag.

Verder raden we je van harte aan om een keer rond te kijken bij een vrijeschool bij jou in de buurt.

Vragen en persoonlijk studieadvies

Het is belangrijk om te kiezen wat precies bij jou past. Daarom kun je voor persoonlijk studieadvies terecht bij Daira Visch via visch.d@hsleiden.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of via mail contact met je op.

Daira Visch