Honours = meer

Honours = meer voor iedereen

Erachter komen waar jouw (verborgen) talenten liggen. Vanuit verschillende vakgebieden en invalshoeken naar een vraagstuk kijken. Samen tot nieuwe inzichten en oplossingen komen. Leren van en met elkaar. Het maximale uit jezelf halen én uit anderen. Dat is waar het Honoursprogramma van Hogeschool Leiden om draait!

Voor wie?

Het Honoursprogramma is er voor studenten die meer willen. Meer persoonlijke ontwikkeling. Meer dan hun eigen vakgebied. Meer om je verantwoordelijk voor te voelen. Meer dan vandaag en morgen. 

Wat kun je verwachten?

Binnen het Honoursprogramma maken we onderscheid tussen verbredende trajecten en verdiepende trajecten. 

Honours verbredend

Tijdens de verbredende trajecten van Honours werk je samen met studenten uit verschillende opleidingen. Zo leer je vanuit diverse invalshoeken naar een vraagstuk te kijken. Binnen Honours verbredend heb je verschillende mogelijkheden:

Honours verdiepend

Afhankelijk van welke opleiding je volgt, kun je kiezen voor een verdiepend traject. Zo krijg jij de kans om te verdiepen in je vakgebied en je competenties verder te ontwikkelen. Bekijk het overzicht van verdiepende trajecten.

Waarom kiezen voor Honours?

Voor welk Honourstraject je ook kiest, je werkt vaak samen met studenten uit verschillende opleidingsrichtingen en/of -jaren. Op die manier kom je tot nieuwe persoonlijke inzichten. Ook vergroot je je maatschappelijk bewustzijn en kritisch vermogen, ontwikkel je innovatieve ideeën en ontdek je hoe jij een betekenisvolle bijdrage kunt leveren aan de maatschappij. Je krijgt hierbij begeleiding van ervaren docenten en coaches.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over het Honoursprogramma en de Honours Team Challenge? Laat het ons weten via honours@hsleiden.nl.

Volg ons ook op Facebook

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze studenten? Student Jace vertelt meer over de verschillende trajecten én voordelen van Honours.

Actueel

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten van het Honoursprogramma? Bekijk de agenda en het nieuwsoverzicht.