Honours = meer

Honours = meer

Erachter komen waar jouw (verborgen) talenten liggen. Vanuit verschillende vakgebieden en invalshoeken naar een vraagstuk kijken. Samen tot nieuwe inzichten en oplossingen komen. Leren van en met elkaar. Het maximale uit jezelf halen én uit anderen. Dat is waar het Honoursprogramma van Hogeschool Leiden om draait!

Voor wie?

Het Honoursprogramma is er voor studenten die meer willen. Meer persoonlijke ontwikkeling. Meer dan hun eigen vakgebied. Meer om je verantwoordelijk voor te voelen. Meer dan vandaag en morgen. Binnen het Honoursprogramma zijn er verschillende trajecten. Je kunt ervoor kiezen om een één- tot driejarig Honoursprogramma te volgen of mee te doen aan de zogenaamde Honours Team Challenge (1 tot 2 periodes).

Wat kun je verwachten?

Voor welk Honourstraject je ook kiest, je werkt altijd samen te werken met studenten vanuit verschillende opleidingsrichtingen en -jaren. Op die manier kom je tot nieuwe persoonlijke inzichten. Ook vergroot je je maatschappelijk bewustzijn en kritisch vermogen, ontwikkel je innovatieve ideeën en ontdek je hoe jij een betekenisvolle bijdrage kunt leveren aan de maatschappij. Je krijgt hierbij begeleiding van ervaren docenten en coaches.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over het Honoursprogramma en de Honours Team Challenge? Laat het ons weten via honours@hsleiden.nl.

Volg ons ook op Facebook

Actueel

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten van het Honoursprogramma? Bekijk de agenda en het nieuwsoverzicht.