Leraar basisonderwijs kinderen

Centrum onderwijs & innovatie Leiden

Schooljaar 2017-2018: download hier onze nieuwe brochure! Onze opleidingen vind je hier.

Leren houdt niet op wanneer je een diploma hebt behaald. Sterker nog, in de praktijk komt het leerproces pas goed op gang. Het blijft een uitdaging om tijdens het werken in de praktijk steeds bewust te blijven van het eigen handelen. Kritisch te blijven, beter te willen worden, nieuwsgierig te blijven en om drang te hebben om continu te willen ontwikkelen!

Belangrijk onderdeel binnen Hogeschool Leiden is daarom dat we naast de initiële hbo-opleidingen ook diverse post-hbo opleidingen, cursussen, workshops en andere activiteiten verzorgen. Een leven lang leren, daar kan Centrum onderwijs & innovatie Leiden bij ondersteunen.

Binnen Hogeschool Leiden leiden we niet alleen studenten op tot startbekwame leraren, maar verzorgen we ook vervolgopleidingen voor leraren, schoolteams en (toekomstige) schoolleiders die werkzaam zijn in regulier onderwijs, vrijeschool onderwijs en ander (concept)onderwijs.

We ondersteunen scholen en hun teamleden bij een leven lang leren. Daarbij werken we vanuit partnerschap. ‘Samen opleiden’, daar geloven we in!

Met het werkveld werken we samen aan vernieuwing en ontwikkeling van onderwijs voor de komende jaren.

Professionalisering op maat
In de dagelijkse werkpraktijk op school dienen nieuwe ontwikkelingen en leervragen zich regelmatig aan. We zijn pas tevreden als door ons onderwijs en onderzoek jouw vragen echt beantwoord worden! Om die reden kan er naast ons aanbod ook maatwerk worden geleverd. Bijvoorbeeld aan schoolteams of groepjes leraren. Docenten van Centrum onderwijs & innovatie Leiden beschikken over een ruime praktijkervaring en vormen een geïnspireerd team. De Medewerkers spelen flexibel in op de behoeften van de deelnemers en weten theorie en praktijk te verbinden.

Heb je vragen over ons professionaliseringsaanbod? Neem gerust contact met ons op; we denken graag met je mee!

Marina Boekenstijn
Thamar Boonzaaijer
Daphne Da Ponte
Ilja van Santen
Laura Verhaar
Roos van der Voort

Centrum onderwijs & innovatie Leiden
071-51 88 726
posthbo.educatie@hsleiden.nl

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN HOGESCHOOL LEIDEN (van toepassing op het gehele nascholingsaanbod)

Bundeling verantwoording - Inspectie van het Onderwijs