Links: rode trap Hogeschool Leiden. Rechts: studentdecaan Annelies Hoofdman en student Aisha Arif.

Student Support

Studeren is leuk en uitdagend, maar soms ook stressvol en spannend. Soms zijn er omstandigheden die je studievoortgang kunnen beïnvloeden, trek in dat geval tijdig aan de bel bij Student Support. Zij zijn er om jou te ondersteunen zodat de omstandigheden je studievoortgang zo min mogelijk belemmeren. Praat met een studentendecaan of studentenpsycholoog, maak gebruik van voorzieningen en regelingen en doe mee aan de gratis (online) trainingen zoals Effectief Studeren, Omgaan met Dyslexie in het Hoger Onderwijs en Veerkracht & Zelfvertrouwen.

Heb je een bestaande functiebeperking of krijg je tijdens je studie te maken met ziekte, psychologische klachten of vervelende familie- of privéomstandigheden? Dan kan dit een enorme impact hebben op je studie. Aarzel niet en zoek contact met ons. 
Denk aan ondersteuning op onderwerpen zoals

Ook kun je bij Student Support terecht voor vragen en advies over financiële voorzieningen (zoals studiefinanciering en financiële ondersteuning) en welke gevolgen bepaalde wet- en regelgeving voor jou heeft. 

Goed om te weten: soms is het een voorwaarde om op tijd je omstandigheden met een studentendecaan te bespreken om later in je studie nog een beroep te kunnen doen op bepaalde faciliteiten zoals financiële ondersteuning. Wacht daarom niet te lang om de studentendecaan te benaderen. 

Heb je een vraag? Stel hem via het contactformulier.