Studenten, docenten en onderzoekers aan het werk voor bedrijven en organisaties in de gezondheidszorg.

Samenwerken op het gebied van Gezondheidszorg

Hoe kun je cliënten op een duurzame manier begeleiden naar gezond gedrag? Op welke manier kun je als hbo-verpleegkundige bijdragen aan hoogstaande, persoonsgerichte zorg in het verpleeghuis? Is het mogelijk om medicijngebruik terug te dringen met behulp van antroposofische therapieën? ...

Bij Hogeschool Leiden dagen we studenten meteen vanaf de start van de opleiding uit om na te denken over de complexe vraagstukken en uitdagingen in de gezondheidszorg. Lees meer over wat de studenten, docenten en onderzoekers van de faculteit Gezondheidszorg kunnen betekenen voor jouw organisatie.

Meer over:

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig wat onze studenten, docenten en onderzoekers voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons op en stel je vraag
Kim Verhaegh, lector Verpleegkundig Leiderschap

"Met studenten willen we leergemeenschap creëren waarin zij vakinhoudelijke kennis ontwikkelen, klinisch leren redeneren, leren argumenteren met de laatste wetenschappelijke inzichten, en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen.”

Kim Verhaegh, lector Verpleegkundig Leiderschap

Bestaande samenwerkingspartners

Hogeschool Leiden is sterk in gezondheidszorg en kent op dit thema een lange traditie met een sterke (supra)regionale binding. Actuele vraagstukken en ontwikkelingen in de beroepspraktijk staan hierbij centraal. Hogeschool Leiden werkt op intensieve basis samen met een groot aantal organisaties, consortia en samenwerkingsverbanden in de gezondheidszorg.

Lees meer over onze samenwerkingspartners

Hogeschool Leiden

Meer weten

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig wat onze studenten, docenten en onderzoekers voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons op en stel je praktijkvraag.

Nieuws en agenda

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Hogeschool Leiden op het gebied van Gezondheidszorg? Bekijk het volledige overzicht voor meer nieuwsberichten over gezondheidszorg.