Hogeschool Leiden

Introductiedagen EL CID

De EL CID-dagen zijn het begin van een geweldige studententijd!

De EL CID is de gezamenlijke introductie voor alle eerstejaarsstudenten van Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Tijdens de EL CID leer je de stad kennen waar je de komende jaren gaat studeren en maak je op een leuke manier kennis met je studie en de hogeschool. 

Lees meer informatie op de website van de EL CID

Voor wie is de EL CID?

Deze introductiedagen zijn bedoeld voor alle nieuwe studenten van Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. Zelfs als je al in (de omgeving van) Leiden woont, is het aan te raden mee te doen aan de introductiedagen. Je leert niet alleen de stad kennen, maar ook studiegenoten en al het andere dat bij het studentenleven komt kijken. Ook als je een handicap hebt, kun je aan de EL CID-dagen deelnemen.

Studenten in zaal kijken naar presentatie Victor Mids
TIjdens EL CID 2023 woonden studenten een presentatie bij van illusionist Victor Mids

Wanneer is de EL CID?

De EL CID vindt traditioneel plaats in de een-na-laatste week van augustus. Het meest actuele informatie over alle data en het programma vind je op de website van EL CID.

Wanneer opent de inschrijving?

Als je je hebt aangemeld voor een opleiding bij Hogeschool Leiden ontvang je in juni een mail ontvangen met meer informatie over de EL CID. Mail gemist? Geen probleem, begin juli ontvang je nog een bericht met handige info over de hogeschool en studentenstad Leiden. In deze mail zit ook een reminder voor EL CID.

Wat kost deelname aan de EL CID?

Deelname aan de EL CID-week kost circa € 99,-. Naast een feestelijk en divers programma ontvang je voor dit bedrag ook lunch en diner gedurende de gehele EL CID.

Meer weten?

Mis niets! Bekijk de website van elcidweek.nl, lees het laatste nieuws via Facebook en volg de Instagram (@elcidweek) om op de hoogte te blijven van alles wat met de EL CID te maken heeft!