Hogeschool Leiden

Introductiedagen EL CID

De EL CID-dagen zijn het begin van een geweldige studententijd!

De EL CID is de gezamenlijke introductie voor alle eerstejaarsstudenten van Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Tijdens de EL CID leer je de stad kennen waar je de komende jaren gaat studeren en maak je op een leuke manier kennis met je studie en de hogeschool. 

De afgelopen weken is de EL CID-commissie druk bezig geweest met het realiseren van een alternatief plan voor de EL CID. Het allerbelangrijkste is dat de EL CID 2020 doorgaat! Natuurlijk wel met een aantal belangrijke aanpassingen. Zo bestaat de EL CID dit jaar uit een digitaal programma en een kleinschalig fysiek programma op locatie in de stad Leiden.

Meer informatie over  de EL CID lees je op de website.

Voor wie is de EL CID?

Deze introductiedagen zijn bedoeld voor alle nieuwe studenten van Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. Zelfs als je al in (de omgeving van) Leiden woont, is het aan te raden mee te doen aan de introductiedagen. Je leert niet alleen de stad kennen, maar ook studiegenoten en al het andere dat bij het studentenleven komt kijken. Ook als je een handicap hebt, kun je aan de EL CID-dagen deelnemen stuur in dat geval een e-mail naar de Commissaris Deelnemers via deelnemers@elcid.leidenuniv.nl

Als je in verband met loting nog niet zeker weet of je geplaatst wordt, neem dan ook even contact op met de commissie.

Hoe kan ik mezelf inschrijven voor de EL CID-dagen?

Je kunt je ook via de website van de EL CID inschrijven. Hier vind je ook meer informatie over de introductiedagen, het programma en de kosten.

Voor de invulling van het programma wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en staan we in nauw contact met de gemeente Leiden en de onderwijsinstellingen Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Mochten de richtlijnen wijzigen dan passen we het programma daarop aan.

Meer weten?

Bekijk de website van elcidweek.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Facebook, Instagram en Twitter. Of volg de El CID via Snapchat (@ELCIDweek).