Hogeschool Leiden

Introductiedagen EL CID

De EL CID-dagen zijn het begin van een geweldige studententijd!

De EL CID is de gezamenlijke introductie voor alle eerstejaarsstudenten van Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Tijdens de EL CID leer je de stad kennen waar je de komende jaren gaat studeren en maak je op een leuke manier kennis met je studie en de hogeschool. 

Lees meer informatie op de website van de EL CID

Voor wie is de EL CID?

Deze introductiedagen zijn bedoeld voor alle nieuwe studenten van Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. Zelfs als je al in (de omgeving van) Leiden woont, is het aan te raden mee te doen aan de introductiedagen. Je leert niet alleen de stad kennen, maar ook studiegenoten en al het andere dat bij het studentenleven komt kijken. Ook als je een handicap hebt, kun je aan de EL CID-dagen deelnemen.

Hogeschool Leiden

Wanneer is de EL CID?

De EL CID-week 2022 vond plaats van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus 2022. Op zondag 14 augustus 2022 was er een digitale opening, waarbij deelnemers hun mentoren en groepje alvast konden leren kennen. De exacte data voor de EL CID-week 2023 zijn nog niet bekend.

Wanneer opent de inschrijving?

Zodra de data van de EL CID-week 2023 bekend zijn, zal ook de inschrijfinformatie bekend worden gemaakt.. Als je je hebt aangemeld voor een opleiding bij Hogeschool Leiden ontvang je in juni vanzelf een mail met meer informatie. Houd je mailbox in juni dus goed in de gaten, zodat je je direct kunt inschrijven en verzekerd bent van deelname aan de EL CID!

Wat kost deelname aan de EL CID?

Deelname aan de EL CID-week kost € 95,-. Hiervoor krijg jij een geweldig programma en vijf dagen lunch en diner aangeboden!

Meer weten?

Mis niets! Bekijk de website van elcidweek.nl, lees het laatste nieuws via Facebook en volg de Instagram (@elcidweek) om op de hoogte te blijven van alles wat met de EL CID te maken heeft!