Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden Prijs

Jaarlijks jaar reikt Hogeschool Leiden de HL-Prijs uit, een prijs die bijzondere prestaties van studenten stimuleert en zichtbaar maakt waar zij toe in staat zijn. Iedere opleiding draagt één afstudeerwerk of beroepsproduct aan dat het beste aansluit bij het eindniveau van de betreffende opleiding. Het toekennen van de prijs aan elke opleiding doet recht aan de diversiteit van onze opleidingen en afstudeerrichtingen. 

Joeri van den Steenhoven | Lid CvB

Door hun verhalen krijg je een indruk hoe onze studenten erin slagen om een product, denk aan een scriptie, onderzoek of presentatie, af te leveren dat aansluit bij wat er later in de beroepssituatie van hen wordt gevraagd. Met hun afstudeerproducten laten zij zien dat ze klaar zijn om vanuit hun verschillende expertises goed voorbereid die veeleisende en steeds veranderende arbeidsmarkt te betreden.

Joeri van den Steenhoven | Lid CvB

Prijswinnaars 2020

In 2020 zijn er, netzoals in voorgaande jaren, bijzondere scripties en afstudeerproducten ontstaan. In de week van 9 tot en met 13 november werden de Hogeschool Leiden Prijzen uitgereikt. Wegens het coronavirus was er dit jaar geen fysieke feestelijke uitreiking, maar werden de winnaars op een andere manier in het zonnetje gezet. Benieuwd naar de winnende afstudeerproducten? De studenten vertellen meer over hun scripties en ervaringen. 

Bekijk het overzicht met alle winnaars

Winnaars per faculteit