Open dag Hogeschool Leiden

Bezoek een Open Dag en maak kennis met onze opleidingen

Realistisch beeld krijgen van een opleiding? En een juiste studiekeuze maken? Bezoek de Open Dag op zaterdag 25 maart 2017 en ga in gesprek met onze studenten en docenten. Van 10.00 tot 13.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met onze opleidingen en faciliteiten. De Master Advanced Nursing Practice neemt dit studiejaar alleen nog deel aan de informatieavond.

  Meld je aan voor de Open Dag op zaterdag 25 maart

Overige data studiejaar 2016-2017

Informatieavonden master/deeltijd/duaal/ad

Wat kun je verwachten op de Open Dag?

Op de Open Dag kun je:

  • onze studenten en docenten alles vragen wat je wil weten.
  • informatie vinden over inschrijven, collegegeld, studiefinanciering en het leenstelsel.
  • persoonlijk advies krijgen over welke studie echt bij jou past.
  • een rondleiding van onze studenten door ons gebouw nemen.

Bekijk het programma ( pdf, 3.42 MB )

Welke informatie krijg je tijdens de Open Dag?

Je krijgt op de Open Dag algemene informatie over inschrijven, studiefinanciering en studeren met een functiebeperking. Ook zijn alle opleidingen aanwezig. Je hebt dus alle mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze studenten en docenten en al je vragen te stellen. Naast de opleidingen zijn ook onze honoursstudenten, een aantal studieverenigingen, de Hogeschool Activiteiten Commissie en Internationalisering aanwezig op de Open Dag. Mocht je alle informatie rustig willen doorlezen, drink dan een drankje in het Grand Café.

Advies van onze studentendecaan

Twijfel je over je studie of vind je het lastig de juiste studie te kiezen? Praat dan tijdens de Open Dag met onze studentendecaan. Zij helpen je en geven persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over studiekeuze, financiën, studievertraging of studeren met een functiebeperking.

Ruby (17), eerstejaarsstudent Communicatie

"Tijdens de Open Dag sprak de sfeer mij hier heel erg aan en ik voelde me meteen op mijn gemak. "

Ruby (17), eerstejaarsstudent Communicatie

Meer weten?

Heb je een Open Dag bezocht en wil je meer te weten komen over de inhoud van een opleiding? Een aantal opleidingen biedt je de kans om te komen Proefstuderen of een dag mee te lopen met een student. Het is belangrijk dat je jezelf hier apart voor aanmeldt.

Heb je nu al vragen over een opleiding of je aanmelding? Stel gerust jouw vraag via de chat, telefonisch via +31(0)71 5188900 of neem contact op per e-mail via info@hsleiden.nl