Hogeschool Leiden

Bezoek een Open Dag en maak kennis met onze opleidingen

Realistisch beeld krijgen van een opleiding? En een juiste studiekeuze maken? Bezoek dan de Open Dag op zaterdag 4 april 2020. Ga in gesprek met onze studenten en docenten en proef van de sfeer op de hogeschool. Van 09:30 tot 14:00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met onze opleidingen en faciliteiten.

Data Open Dagen studiejaar 2019-2020

  • zaterdag 4 april 2020 van 09:30 uur tot 14:00 uur

Meld je aan voor de Open Dag van 4 april 2020

Data Informatieavonden

Informatieavonden (masters, deeltijdopleidingen, duaal en Associate Degree opleidingen)

  • woensdag 13 mei 2020 van 19:00 uur tot 21:00 uur

Wat kun je verwachten op de Open Dag?

Op de Open Dag kun je:

  • onze studenten en docenten alles vragen wat je wil weten.
  • informatie vinden over inschrijven, collegegeld, studiefinanciering en het leenstelsel.
  • persoonlijk advies krijgen over welke studie echt bij jou past.
  • een rondleiding van onze studenten door ons gebouw nemen.

Welke informatie krijg je tijdens de Open Dag?

Je krijgt op de Open Dag algemene informatie over inschrijven, studiefinanciering en studeren met een functiebeperking. Ook zijn alle opleidingen aanwezig. Je hebt dus alle mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze studenten en docenten en al je vragen te stellen. Naast de opleidingen zijn ook onze honoursstudenten, een aantal studieverenigingen, de Hogeschool Activiteiten Commissie en Internationalisering aanwezig op de Open Dag. Mocht je alle informatie rustig willen doorlezen, drink dan een drankje in het Grand Café.

Advies van onze studentendecaan

Heb je vragen over onderwerpen zoals studeren met een functiebeperking, het aanvragen van voorzieningen, studiefinanciering, studiekeuze en topsport? Stel ze aan de studentendecaan tijdens een van onze Open Dagen. 

Ruby, student Communicatie

"Tijdens de Open Dag sprak de sfeer mij hier heel erg aan en ik voelde me meteen op mijn gemak. "

Ruby, student Communicatie

Meer weten?

Heb je een Open Dag bezocht en wil je meer te weten komen over de inhoud van een opleiding? Een aantal opleidingen biedt je de kans om te komen Proefstuderen of een dag mee te lopen met een student. Het is belangrijk dat je jezelf hier apart voor aanmeldt.

Heb je nu al vragen over een opleiding of je aanmelding? Stel gerust jouw vraag via de chat, telefonisch via +31(0)71 5188900 of neem contact op per e-mail via info@hsleiden.nl.