Open dag Hogeschool Leiden

Bezoek een Open Dag en maak kennis met onze opleidingen

Realistisch beeld krijgen van een opleiding? En een juiste studiekeuze maken? Bezoek de Open Dag op 5 november 2016 en ga in gesprek met onze studenten en docenten. Van 10.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met onze opleidingen en faciliteiten.

Meld je aan voor de Open Dag

Proefstuderen

Voor een aantal opleidingen kun je op deze dagen ook Proefstuderen. Meer inhoudelijke informatie over het programma, de tijden en Proefstuderen volgt later.

Op onze website vind je uitgebreide informatie over al onze opleidingen en op Studiekeuze123.nl vind je allerlei handige hulpmiddelen. Bijna zeker van je keuze? Doe de Reality Check.

Wat kun je verwachten op de Open Dag?

Op de Open Dag kun je:

  • onze studenten en docenten alles vragen wat je wil weten.
  • informatie vinden over inschrijven, collegegeld, studiefinanciering en het leenstelsel.
  • persoonlijk advies krijgen over welke studie echt bij jou past.
  • een rondleiding van onze studenten door ons gebouw nemen.

Welke informatie krijg je tijdens de Open Dag?

Je krijgt op de Open Dag algemene informatie over inschrijven, studiefinanciering en studeren met een functiebeperking. Ook zijn alle opleidingen aanwezig. Je hebt dus alle mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze studenten en docenten en al je vragen te stellen. Naast de opleidingen zijn ook onze honoursstudenten, een aantal studieverenigingen, de Hogeschool Activiteiten Commissie en Internationalisering aanwezig op de Open Dag. Mocht je alle informatie rustig willen doorlezen, drink dan een drankje in het Grand Café.

Ruby (17), eerstejaarsstudent Communicatie

"Tijdens de Open Dag sprak de sfeer mij hier heel erg aan en ik voelde me meteen op mijn gemak. "

Ruby (17), eerstejaarsstudent Communicatie

Lees het volledige verhaal van Ruby. 

Advies van onze studentendecaan

Twijfel je over je studie of vind je het lastig de juiste studie te kiezen? Praat dan tijdens de Open Dag met onze studentendecaan. Zij helpen je en geven persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over studiekeuze, financiën, studievertraging of studeren met een functiebeperking. De Academische Pabo heeft een aparte voorlichtingsdag  met Universiteit Leiden.

Data Open Dagen

De volgende Open Dagen zijn op:

  • zaterdag 5 november 2016
  • zaterdag 10 december 2016
  • zaterdag 11 februari 2017
  • zaterdag 25 maart 2017
  • woensdagavond 10 mei 2017 (Informatiemarkt Master/Deeltijd/Duaal/Ad)

Vragen?

Heb je vragen over een opleiding of je aanmelding? Stel gerust jouw vraag via de chat, telefonisch via +31(0)71 5188900 of neem contact op per e-mail via info@hsleiden.nl