Hogeschool Leiden

Open Dag: ontdek onze opleidingen

Kennismaken met de opleidingen van Hogeschool Leiden? Kom sfeerproeven tijdens de Open Dag op zaterdag 1 april 2023 en stel al je vragen. 

Wil jij op de hoogte blijven wanneer je je kunt aanmelden voor de Open Dag en Online Open Avond? Laat het ons weten, dan ontvang je een mail zodra er meer bekend is.

Houd me op de hoogte over de Open Dag en online Open Avond

Wil jij jezelf verder ontwikkelen, werken en leren combineren of jezelf omscholen? Bezoek een van onze Informatieavonden voor professionals om je te oriënteren op een master, deeltijd-, duale- of Associate degree-opleiding. 

Hoe ziet de Open Dag eruit?

Tijdens de Open Dag ontdek je alles over de opleidingen en de hogeschool. Studenten en docenten staan klaar om kennis te maken. Bezoek de voorlichtingen en workshops en ervaar het zelf!

Tijdens de Open Dag kun je:

  • alles vragen wat je wilt weten over een opleiding aan onze studenten en docenten.
  • informatie krijgen over inschrijven, collegegeld, studiefinanciering en het leenstelsel.
  • persoonlijk advies vragen over welke opleiding echt bij jou past.
  • sfeer proeven in ons gebouw en de faciliteiten bekijken.

Maak alvast kennis tijdens de Online Open Avond

Liever eerst met wat meer verkennen? ​Bezoek dan een Online Open Avond. Bekijk/beluister presentaties van verschillende opleidingen en stel direct je vragen in de chat. Op deze manier ga je goed voorbereid de Open Dag tegemoet.

Tijdens de Online Open Avond kun je:

  • online kennismaken met één of meerdere opleidingen van jouw keuze.
  • presentaties bijwonen en real-time al je vragen stellen in de chat.

Wil jij op de hoogte blijven wanneer je je kunt aanmelden voor de Open Dag en Online Open Avond? Laat het ons weten, dan ontvang je een mail zodra er meer bekend is.

Houd me op de hoogte over de Open Dag en online Open Avond

Data Open Dag, Open Avond en Informatieavond 2022-2023

woensdag 15 maart 2023 Open Avond (online)
zaterdag 1 april 2023 Open Dag (Leiden)
dinsdag 9 mei 2023 Informatieavond voor professionals* (online)

* Wil jij jezelf verder ontwikkelen, werken en leren combineren of jezelf omscholen? Bezoek een van onze Informatieavonden voor professionals om je te oriënteren op een master, deeltijd-, duale- of Associate degree-opleiding. 

Virtuele rondleiding door Hogeschool Leiden

Wil jij alvast een keer rondkijken in het gebouw van Hogeschool Leiden? Onze studenten nemen je mee op een virtuele rondleiding.

Hulp bij je keuze

Lukt het niet om de knoop door te hakken? Ga naar Hulp bij je studiekeuze en bekijk stap voor stap wat je opties zijn. Heb je nu al vragen over een specifieke opleiding of over je aanmelding? Stel ze gerust telefonisch via +31(0)71 51 88 900 of neem contact op per e-mail via [email protected].