Decanen Hogeschool Leiden

Studentendecaan

Bij de studentendecanen kun je terecht voor vragen en advies wanneer er tijdens je studie problemen ontstaan die van invloed zijn op je studie. Het kan gaan om de volgende onderwerpen: studiekeuze, studieloopbaan, studievertraging, financiĆ«n, functiebeperking, persoonlijke omstandigheden en je rechten als student. De gesprekken met de studentendecaan zijn vertrouwelijk.

Studiekeuze

Weet je nog niet wat voor jou de juiste studiekeuze is? Bezoek dan de Open Dag, ga Proefstuderen of een dag meelopen en doe de Reality Check. Heb je daarna nog behoefte aan een gesprek hierover, maak dan een afspraak met de studentendecaan.

Vragen over je rechten als student

Ben je het niet eens met een beslissing of heb je een klacht? Informatie hierover staat in de Onderwijs Examenregeling (OER) en in het studentenstatuut ( pdf, 397 KB ). Voor vragen of advies over je rechten als student kan je terecht bij de studentendecaan.

Afspraak

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je bellen met de servicedesk via 071 - 51 88 900. Wil je een afspraak maken met een decaan? Stuur dan een mail naar studentendecaan@hsleiden.nl