Communicatie studenten werken in de klas

Meeloopdagen

Wil je ervaren hoe je toekomstige studiedagen eruit komen te zien? Kom dan een dagje meelopen met onze huidige studenten. Zo krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met de opleiding, de studenten, hoe het is om een college te volgen en krijg je een indruk van de sfeer op de hogeschool tijdens een normale studiedag.

Opleidingen en data

Tijdens een Meeloopdag krijg je een kijkje in het leven van een student bij de opleiding van jouw keuze en krijg je de kans om deel te nemen aan de lessen en opdrachten die op dat moment op het programma staan. We raden aan om een dagje mee te lopen als je een open dag hebt bezocht. Bij deze opleidingen kun je meelopen:

Andere manieren van kennismaken met Hogeschool Leiden

Naast Meelopen bieden we ook andere studiekeuzeactiviteiten aan, zodat je op verschillende manieren kunt ervaren of een studie bij Hogeschool Leiden goed bij jou past. Deze studieactiviteiten zijn:

Open Dag

Wil jij weten welke opleidingen Hogeschool Leiden aanbiedt? Kom dan een kijkje nemen op de Open Dag, Bezoek een of meerdere opleidingen en krijg alle informatie over studeren bij Hogeschool Leiden op het algemene informatieplein.

Online Meet & Greet

Wil jij weten hoe het echt is om te studeren aan Hogeschool Leiden? Luister dan naar de ervaringsverhalen van onze studenten en stel hen al jouw vragen tijdens de Online Meet & Greet.

Proefstuderen

Wil je ervaren of de werkvormen, de opdrachten en het niveau van de opleiding bij je past? Kom dan Proefstuderen. We hebben een speciaal programma voor je ontwikkeld waarbij je samen met andere aankomende studenten een goed beeld krijgt van de inhoud van de opleiding.

Vragen

Heb je nu al vragen over een opleiding? Stel gerust telefonisch via +31(0)71-5188900 of neem contact op via [email protected].

Studenten van de Vrijeschool Pabo aan de slag