Hogeschool Leiden

Minoren bij Hogeschool Leiden

Met de keuze voor een minor geef je richting aan je studie. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen zoals jij wilt. Afhankelijk van de opleiding kun je 15, 30 of 60 EC (studiepunten) in het derde of vierde jaar van je studie zelf invullen met één of meer minoren. Je kunt kiezen voor een minor binnen je eigen opleiding, bij een andere opleiding van Hogeschool Leiden of bij een andere onderwijsinstelling in het binnen- of buitenland.

Voor studenten van Hogeschool Leiden

Studenten van Hogeschool Leiden vinden alle informatie, het aanbod en de aanmeldprocedure binnen de Praktische Informatie van mijn.hsleiden.nl (alleen toegankelijk met een hsleiden-account). 

Voor studenten van een andere instelling

Ben jij een student van een andere onderwijsinstelling en ga jij in het studiejaar 2024-2025 een minor volgen? En ben je benieuwd naar het aanbod van Hogeschool Leiden?

Hogeschool Leiden organiseert op 21 maart 2024 van 12.00u tot 14.00u een minorenmarkt voor tweede-, derde- en vierdejaars studenten. De markt is om opleidingen hun aanbod te laten presenteren om zo jou een weloverwogen keuze te laten maken voor een minor. De minorenmarkt is doorlopend te bezoeken in F0.015 en A0.030 op Hogeschool Leiden. 

Je kunt in de playlist voor minoren voor externe studenten voorafgaand aan de minorenmarkt de voorlichtingsfilmpjes bekijken om vervolgens een keuze te maken van welke minor je meer zou willen weten.

Wanneer je de Minorenmarkt bezoekt:
•    Krijg je een goed beeld van de minor die jij wilt gaan volgen;
•    Maak je kennis met docenten die de minor geven;
•    Ben je op de campus van Hogeschool Leiden;
•    Kun je docenten én eventueel studenten die je voorgingen het hemd van het lijf vragen.

Zien we jou daar?

Vragen?

Heb je een inhoudelijke vraag over een minor? Neem dan contact op met de contactpersoon van de betreffende minor. Neem bij overige vragen contact op via [email protected].