Druk bezig de studenten van de hogeschool

Minoren bij Hogeschool Leiden

Wat zijn minoren?

Met de keuze voor een minor geef je richting aan je studie. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen zoals jij wilt. Afhankelijk van de opleiding kun je 15, 30 of 60 EC (studiepunten) in het derde of vierde jaar van je studie zelf invullen met één of meer minoren. Je kunt kiezen voor een minor binnen je eigen opleiding, bij een andere opleiding van Hogeschool Leiden of bij een andere onderwijsinstelling in het binnen- of buitenland.

Waar vind ik de minoren van Hogeschool Leiden?

Kijk op kiesopmaat.nl of jouw instelling deelneemt. Is dat niet het geval en wil je wel een minor volgen bij Hogeschool Leiden? Neem contact op via minoren@hsleiden.nl

Wil je een minor bij een andere hogeschool volgen?

Op www.kiesopmaat.nl vind je minoren van hogescholen en universiteiten in Nederland die zijn aangesloten bij Kies Op Maat (KOM).  Aan het volgen van een minor bij een KOM-instelling zijn voor studenten van Hogeschool Leiden geen kosten verbonden.

Je kunt ook een minor volgen bij een andere (buitenlandse) instelling. In alle gevallen is toestemming van je examencommissie nodig, zodat je zeker weet dat de minor wordt erkend binnen jouw examenprogramma.

Minorenmarkt

Interesse in een specifieke minor, of juist nog geen idee? Kom langs bij de jaarlijkse Minorenmarkt. Via informatiestands en presentaties krijg je een goed beeld van het totale aanbod van Hogeschool Leiden.

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 16 maart 2018
Tijd: tussen 11.30 - 13.30 uur
Waar: F0.015/F0.017​

Vragen?

Heb je een inhoudelijke vraag over een minor? Neem dan contact op met de contactpersoon van de betreffende minor. Maak bij overige vragen gebruik van de chat of neem contact op via minoren@hsleiden.nl