Hogeschool Leiden

Werken en leren

Wil je graag een carrièrestap maken? Zoek je meer verdieping in jouw vakgebied? Of wil je juist graag jouw expertise verbreden? Hogeschool Leiden ondersteunt je bij jouw professionele ontwikkeling. Je combineert je opleiding met werk en jouw privéleven. Dit kan behoorlijk intensief zijn, maar het levert ook veel op. Bij Hogeschool Leiden krijg je de begeleiding en flexibiliteit die je nodig hebt om jouw talenten verder te ontwikkelen.

Wil je verder leren, maar liever kies je liever voor een korter traject? Hogeschool Leiden heeft ook een uitgebreid aanbod kortere nascholingen.

Steven Hofman, verpleegkundig specialist en student Master Advanced Nursing Practice

"Mijn werkgever heeft me de mogelijkheid gegeven om de Master Advanced Nursing Practice te volgen. Dat is me goed bevallen. Ik heb mijn kennis van ziektebeelden uitgebreid en aanvullende skills geleerd in het afnemen van anamnese en lichamelijk onderzoek. Het klinisch redeneren pas ik nu dagelijks toe in de ambulancezorg."

Steven Hofman, verpleegkundig specialist en student Master Advanced Nursing Practice

Actueel aanbod

Ons opleidingsaanbod is breed en divers. Sommige opleidingen starten in september of februari, andere cursussen bieden we het hele jaar aan. Lees een korte uitleg per onderwijsvorm

Bacheloropleidingen

Masteropleidingen

Associate Degree

Post-hbo, cursussen, masterclasses, trainingen en workshops (nascholingen)

Hogeschool Leiden biedt nascholingen in de volgende vakgebieden:

Peter Hennenvanger, Docent Management in de Zorg

“Wat onderscheidend is aan de duale opleiding Management in de Zorg is dat studenten de mogelijkheid hebben om het programma in eigen tempo te volgen. We werken met een online leeromgeving waarin onze studenten altijd en overal kunnen beschikken over de lesstof. De wisselwerking tussen face-to-face en online contact vind ik prettig werken”

Peter Hennenvanger, Docent Management in de Zorg

Kosten en vergoedingen

Wil je weten wat het volgen van een opleiding je gaat kosten en ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn om je opleiding/nascholingen (deels) te financieren? Bekijk een overzicht van verschillende mogelijkheden op de pagina Kosten en vergoedingen opleidingen voor professionals.

Centra

Hogeschool Leiden heeft drie nascholingscentra gericht op de professionele ontwikkeling in het vakgebied.

Over Hogeschool Leiden

Wil je meer weten over Hogeschool Leiden? Bekijk de video hieronder om alvast een sfeerimpressie te krijgen.