Praktijkloket Gezondheidszorg

Praktijkloket Gezondheidszorg

Werk jij bij een zorginstelling of een zorg gerelateerde organisatie? Dan kun je het Praktijkloket Gezondheidszorg gebruiken voor vragen over:

  • Stages voor studenten
  • Onderzoek, onderzoeksopdrachten voor studenten
  • (Vrijwilligers)werk voor studenten
  • Onderzoek voor lectoren en hun lectoraten 
  • Post-hbo cursussen en trainingen
     

Hoe werkt het?

Hogeschool Leiden

Je dient je vraag digitaal in via het praktijkloket. De coördinator van het Praktijkloket Gezondheidszorg gaat ermee aan de slag en neemt contact met jou op. Tijdens een intakegesprek gaan we dieper in op jouw vraag en bekijken we de mogelijke vervolgstappen.

De faculteit Gezondheidszorg

De faculteit Gezondheidszorg heeft vijf hbo-opleidingen: de Opleiding tot Verpleegkundige, de Master Advanced Nursing Practice, de Opleiding tot Fysiotherapeut, de opleiding Vaktherapie en de Master Fysiotherapie bij Wijkgerichte Beweegzorg.

Praktijkgericht onderzoek

Aan deze opleidingen zijn lectoraten voor praktijkgericht onderzoek verbonden. Dit zijn Verpleegkundige Intramurale Ouderenzorg, Verpleegkundig LeiderschapEigen Regie bij Fysiotherapie en Beweegzorg en Antroposofische Gezondheidszorg. De verschillende lectoraten werken samen aan thema's rondom vitaliteit en eigen regie binnen kenniscentrum VEER.

Scholingsaanbod voor professionals

Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod van post-hbo opleidingen, cursussen en trainingen , etc. op het gebied van gezondheidszorg. Voor organisaties met een verpleegkundige scholingsbehoefte is het mogelijk om een maatwerktraject samen te stellen met het team van Centrum voor Bij- en Nascholing Verpleegkunde

Interprofessioneel samenwerken

Omdat wij weten wat onze opleidingen, lectoraten en post-hbo afdelingen kunnen, beoordelen we bij elke vraag wie het beste met jouw vraag aan de slag kan. Ook bekijken wij of een interprofessioneel (multidisciplinair) aanbod van meerwaarde kan zijn.

Contact

Heb je vragen over het Praktijkloket Gezondheidszorg? Neem dan contact op met de coördinator Praktijkloket Gezondheidszorg via [email protected].