Leraar basisonderwijs sportklas

Inschrijven en toelating

Op deze pagina vind je informatie over de aanmeldprocedure voor het studiejaar 2016-2017.

De informatie over het studiejaar 2017-2018 is uiterlijk 1 november 2016 te vinden op deze pagina.

Toelatingsvoorwaarden

Je bent toelaatbaar tot de tweejarige deeltijdopleiding met een afgeronde hbo- of wo-opleiding. In het verleden was het mogelijk zonder afgeronde hbo-, of wo-opleiding met een assessment alsnog toegelaten te worden mits je over aantoonbaar een hbo/wo denk-werkniveau beschikte. Dit is met ingang van studiejaar 2013-2014 niet meer mogelijk.

Aanmelden

Wil je vanaf september 2016 starten met de deeltijdopleiding? Kijk op de pagina's over inschrijven hoe je je voor deze opleiding aanmeldt (uiterlijk 31 augustus 2016).

We vragen na inschrijving kopieën van diploma's op. Tevens ontvang je verdere informatie, waaronder de boekenlijst. Ook verzoeken we je een digitale intakelijst in te vullen. Op basis hiervan kan een aanvullend intakegesprek worden gevoerd.

Kosten

Zoek goed uit welke bedrag jij per jaar moet gaan betalen. Ben je bijvoorbeeld een zogenaamde 'stapelaar' dan kan het zijn dat je geen collegegeld, maar het hogere instellingsgeld moet betalen. Op de pagina Collegegeld/kosten van de afdeling Studentzaken vind je hier meer informatie over.