Hogeschool Leiden

Maak kennis met de Pabo flexibele deeltijd

Wil je meer weten over de Pabo flexibele deeltijd en ontdekken hoe het is om in Leiden te studeren? De opleiding biedt verschillende (online) voorlichtingsactiviteiten waarmee je kennis kunt maken met de opleiding.

Voorlichtingsmomenten

Open Dag en Informatieavond

Hoe kom je erachter of deze opleiding echt bij je past? Bezoek een Open Dag of (Online) Informatieavond en maak kennis met de opleiding in Leiden.

Expeditie Leerkracht

Ben jij (tijdens de Open Dag) enthousiast geworden over het beroep leerkracht, maar wil je eerst nog zelf ervaren hoe het voelt om in de rol van juf of meester te stappen? Meld je dan aan voor Expeditie Leerkracht,  een samenwerking van Hogeschool Leiden en Technolab Leiden. Tijdens Expeditie Leerkracht ga tweedaagse waarin je op een actieve, speelse en persoonlijke manier je eerste stappen in het prachtige onderwijsvak zet.

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op Technolab Leiden | Expeditie Leerkracht.

Barbara | student deeltijd

Ieder kind is verschillend en leert anders. Als leerkracht wil ik hier op inspelen en flexibel in kunnen zijn. Dat ik dat eerst zelf heb mogen ervaren als student is een absolute pré.

Barbara | student deeltijd

Vragen?

Heb je je ingeschreven voor de flexibele deeltijd of wil je je inschrijven, maar heb je nog vragen? Bijvoorbeeld over stage, de toelatingstoetsen of iets anders. Stuur dan een mail naar [email protected].

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating.

Goed om te weten: bij deze opleiding hebben we een intakeprocedure. Lees meer over hoe deze intakeprocedure in zijn werk gaat.

Hogeschool Leiden

Inhoud Pabo deeltijd Inschrijven en toelating Intakeprocedure