Human Resource Management studenten in de klas

Is Human Resource Management iets voor jou?

Hoe ziet de arbeidsmarkt er over 10 jaar uit? Welke consequenties heeft dat voor de organisatie? Welk personeel is er nodig? Als HR-professional ga je aan de slag met zulke vragen. Met oog voor de mens én de organisatie. Ben je zakelijk, geïnteresseerd in mensen, heb je overtuigingskracht en snel inzicht? Wil je organisaties en mensen kunnen helpen het maximale te halen uit hun organisatie of loopbaan? Dan past de opleiding Human Resource Management vast bij jou!

Combineren van zakelijke en menselijke belangen

Kun je jouw gedachten goed onder woorden brengen? Ben je een kritische denker en kun je zelf goed tegen kritiek? Heb je daarnaast leidinggevende kwaliteiten, weet je snel tot de kern van een probleem door te dringen en kun je knopen doorhakken? Als je bovenstaande vragen met ja kunt beantwoorden, dan heb je zeker aanleg voor het brede werkterrein van human resources. Samenvattend combineert Human Resource Management het zakelijke met het menselijke. Als HR-professional vervul je een dienstverlenende rol. Je denkt zakelijk en houdt de belangen van je cliĆ«nt en de organisatie in het oog.

"Ik wist al heel lang dat ik deze opleiding wilde doen. Het is een mooie combinatie tussen zakelijk en sociaal. We krijgen bedrijfskunde, sociaal recht, ontslagrecht, maar ook psychologie en communicatie. Voor mij is dat precies de goede middenweg."

Charlotte Massaar, student Human Resource Management