Lauren de Laat | winnares Cynthia Ringelingprijs 2020

Lauren de Laat | winnaar 2020

Altijd een beetje extra geven, hulp bieden aan medestudenten en evenementen organiseren. Met zes negens op haar cijferlijst studeerde Lauren af en wint de Cynthia Ringelingprijs 2020.

Lauren de Laat | winnares Cynthia Ringelingprijs 2020

Op 26 september 2020 ontving pabostudent Lauren de Laat tijdens haar diploma-uitreiking de Dr. Cynthia Ringelingprijs. Ook kreeg ze een bos bloemen en een boekenbon.

Met maar liefst zes negens op haar cijferlijst, komt Lauren uit op een acht als gemiddeld cijfer. Docenten omschrijven haar als een student die de theorie- én praktijkopdrachten bovengemiddeld uitvoerde en altijd net dat stukje extra gaf. Daarnaast stond ze tijdens haar opleiding altijd klaar voor anderen. Als taalcoach heeft ze veel medestudenten geholpen bij het schrijven van hun onderzoek.

"Lauren heeft zich jarenlang met ontzettend veel energie ingezet om onze studenten taalvaardiger te maken en heeft zoveel goede lessen gegeven."

Marieke Deinum | docent

Daarnaast was Lauren bestuurslid van studievereniging Juventas van de faculteit Educatie, en heeft ze zich volop beziggehouden met het organiseren van evenementen. Ook was zij vertrouwenspersoon van de vereniging.

Over de prijs

Sinds 2013 reikt de Pabo van Hogeschool Leiden de Dr. Cynthia Ringelingprijs uit aan studenten die meer doen dan alleen studeren.