Hogeschool Leiden

Syntax

Syntax is een studievereniging voor studenten van de opleiding Informatica van Hogeschool Leiden. Syntax bestaat met het doel om de studeerervaring van de studenten informatica te verbeteren. Dit willen wij bereiken door een medium te zijn voor studenten uit verschillende jaren en richtingen die elkaar zo beter kunnen leren kennen en samenwerken. Dit is niet alleen goed voor de studie maar ook voor de gezelligheid!

Activiteiten

Met dit doel voor ogen organiseren wij activiteiten voor onze leden, hieronder vallen inhoudelijke activiteiten zoals bezoeken aan bedrijven en georganiseerde evenementen. Daarbij organiseren we zelf inhoudelijke talks en workshops waar studenten meer kunnen leren over het vakgebied. Naast alle inhoudelijke activiteiten organiseren wij ook gezellige activiteiten om de studenten meer bij elkaar te brengen, zo willen wij er voor zorgen dat studenten een leuke studeertijd meemaken.

-

Syntax gelooft dat studeren meer is dan het volgen van colleges en het maken van tentamens.

-

Lid worden

Lid worden bij Syntax levert je een hoop voordelen op. Zo krijg je toegang tot software en korting op producten als VPS en domeinnamen. Ook kom je in contact met een groot netwerk van enthousiaste IT'ers. Syntax organiseert jaarlijks een studiereis, LAN-party, een barbeque en een eerstejaarsweekend voor haar leden. Enthousiast geworden? Lees het verhaal van Wesley

Meer weten?

Wil je meer over ons weten? Spreek ons aan op de hogeschool, neem een kijkje op de website of onze Facebookpagina.