Studenten Hogeschool Leiden.

Over

Thema

Hogeschool Leiden behaalt haar hoogste gemiddelde score in 'Beste studies' onderzoek

3 november 2021 - EW Magazine (voorheen Elsevier) publiceerde onlangs het onderzoek: 'Beste Studies' in het WO en hbo.

2128 opleidingen in het hoger onderwijs zijn op basis van de waarderingen van studenten in de NSE 2021 langs de meetlat gelegd. Onze hogeschool behaalde dit jaar haar hoogste gemiddelde score ooit.

Twee medailles

Van de in totaal 92 gouden -, 94 zilveren - en 157 bronzen toegekende medailles, ontving onze opleiding Vaktherapie een bronzen medaille en Docent Muziek een gouden medaille. Docent Muziek haalde o.a. op de onderdelen: Docenten, Toetsing, Beoordeling en Sfeer de maximale score van 100.

"Het mooie aan de opleiding Docent Muziek vind ik de samenwerking tussen docenten en studenten, maar ook tussen de studenten van de verschillende studiejaren onderling en niet te vergeten onze samenwerking met de opleiding Docent Dans/Euritmie hier op de hogeschool. We leren op die manier veel van elkaar. Het is fijn dat studenten dit ook zo ervaren en dat waarderen", aldus opleidingsmanager Hans Nijnens.

Van de Randstad-Hogescholen zijn Hogeschool Leiden en Hogeschool Rotterdam de enige instellingen die twee opleidingen hebben met een medaille.

Meer weten?

Meer weten over het onderzoek van EW-Magzine en onze scores? Lees het artikel en bekijk het onderzoek