Hogeschool Leiden

Over

Thema

AardeDans Communityproject (dansvoorstelling)

Een hommage aan de aarde; wat is jouw relatie met de aarde? Die vraag was nog nooit zo urgent.

'De aarde is een JIJ.’ Alles wat aandacht krijgt, gaat groeien en dus staat de aarde in de voorstelling ‘Aardedans’ centraal. Het communityproject danst de verbinding met de aarde: de seizoenen, het weer, de bodem, de regenworm, de levens- en groeikrachten, maar toont ook de verstoring en uitbuiting van het verdienmodel. Dat is onze boodschap: onze dierbare aarde vraagt aandacht, vraagt menselijke en creatieve verantwoordelijkheid.

De performance is interactief, het publiek komt dichtbij, wordt onderdeel, zoals wij onderdeel zijn van de aarde en haar leven. Deze performance is dan ook een oproep: Hoe willen we met de aarde omgaan?

Over AardeDans
AardeDans is een interdisciplinaire voorstelling met dans, zang en rap die wordt gespeeld door de muziek- en dansstudenten van Hogeschool Leiden samen met de DeDae-dansers, waaronder alumni en docenten van de opleiding Docent Dans/Euritmie zitten. De voorstelling is voor (toekomstige) studenten en medewerkers van de hogeschool. Een gast meenemen is mogelijk.

Copyright deschaapjesfabriek
Copyright deschaapjesfabriek

Programma voorstelling 1

Tijd

Onderdeel
12.45 uur Inloop
13.00 uur Starttijd
14.00 uur Eindtijd

Meld je aan voor de voorstelling van 13.00 uur.

Programma voorstelling 2

Tijd

Onderdeel
14.45 uur Inloop
15.00 uur Starttijd
16.00 uur Eindtijd
16.00 uur - 17.00 uur Meet & Greet

Meld je aan voor de voorstelling van 15.00 uur.

Vragen en meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over de voorstelling? Neem dan contact op met Marthy Hecker via [email protected].

Trailer AardeDans