Hogeschool Leiden

Pathasdag 2023 in UMC Utrecht: een groot succes! Save the date voor 2024!

Op 4 november 2023 was Pathasdag, een bijscholing over gynaecologie in het UMC Utrecht.

Hogeschool Leiden

Op zaterdag 4 november 2023 kwamen Pathologist’s Assistants (Pathassers) samen in het UMC Utrecht voor de Pathasdag, gericht op gynaecologie. De nascholingsdag bleek een groot succes, waarbij meer dan 90 Pathassers en 40 andere geïnteresseerden aanwezig waren. Het evenement bood een platform voor het opdoen van nieuwe kennis, het delen van ervaringen en waardevol netwerken.

Dankzij de overweldigende opkomst, heeft de organisatie een donatie kunnen doen aan Ruby and Rose. Een organisatie die fondsen werft voor onderzoeksprojecten op het gebied van diagnostiek en behandeling van diverse vormen van gynaecologische kanker en het geven van voorlichting over deze vrouwenkankers.

Gemotiveerd door de positieve reacties van deelnemers, kondigt de organisatie de Pathasdag van 2024 aan. Op zaterdag 9 november 2024 vindt de Pathasdag plaats, met het gastro-intestinale systeem als centraal thema. 

Wil je op de hoogte blijven van de inschrijving, vul dan het interesseformulier in.

Mis als Pathasser of geïnteresseerde uit de Pathologie deze kans niet om deel te nemen aan een dag vol educatie, uitwisseling van kennis en het uitbreiden van professionele netwerken!