Honours = meer

Over

Thema

Confetti in het (online) klaslokaal

14 september 2020 - Studenten en docenten van het Honourstraject Wicked World onderzochten wat het betekent om online onderwijs te volgen en te krijgen. Al hun bevindingen luister je terug in de podcast 'Confetti in het (online) klaslokaal'.

Hoe zijn de ervaringen tot nu toe en hoe ziet de toekomst eruit? Hierover hebben zij verschillende gesprekken gevoerd met collega’s en medestudenten. Al deze gesprekken hebben geleid tot de vrolijke podcast ‘Confetti in het (online) klaslokaal'.

Wicked World Traject - Honoursprogramma Hogeschool Leiden

Samenwerking tussen verschillende opleidingen

Studenten Deveney Brok (Sociaal Werk), Jace Ravensburg (Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek) en Charley Los (Verpleegkunde) deden voor de zomervakantie mee met het Wicked Worldtraject en hebben zich gebogen over de vraag: Wat betekent online onderwijs voor studenten en docenten? Samen met docenten Roos Bonnier en Samantha Haasnoot zijn zij over dit thema in gesprek gegaan met verschillende medestudenten, docenten en experts. Deze gesprekken zijn opgenomen en samengevoegd in de vorm van een podcast. In ‘Confetti in het (online) klaslokaal’ hoor je eerlijke bloopers, succesmomenten en praktische tips.

Nieuwsgierig geworden? Beluister de podcast via SoundCloud

Over het Honoursprogramma

Erachter komen waar jouw (verborgen) talenten liggen. Vanuit verschillende vakgebieden en invalshoeken naar een vraagstuk kijken. Samen tot nieuwe inzichten en oplossingen komen. Leren van en met elkaar. Het maximale uit jezelf halen én uit anderen. Dat is waar het Honoursprogramma van Hogeschool Leiden om draait!

Lees meer over het Honoursprogramma