Een kernwaarde van de hogeschool

Reageren op een vacature

Heb je een passende vacature gezien en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Solliciteer dan direct online! De sollicitatieprocedure is meestal als volgt:

  • Je sollicitatie wordt geselecteerd door je toekomstige collega’s. Zij nodigen een aantal mensen uit voor het eerste gesprek. Je hoort vrij snel of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking.
  • Is de keuze na het eerste gesprek op jou gevallen? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. In dit gesprek ga je dieper in op je toekomstige baan en je competenties. Eventueel schuift een toekomstige collega of manager van je aan. Het kan zijn dat je een assessment moet afleggen. 
  • Ben jij de persoon die Hogeschool Leiden zoekt? Dan ontvang je een arbeidsovereenkomst en een mobiele telefoon. Daarnaast worden enkele administratieve handelingen in gang gezet, zodat je snel aan de slag kunt.
  • Voor aanvang van je werkzaamheden krijg je een arbeidsvoorwaardengesprek met een adviseur HRM. Daarin de arbeidsvoorwaarden verder met je doorgenomen.

Ben je eenmaal aan het werk bij Hogeschool Leiden, dan ontvang je een uitnodiging voor introductieochtend. Dit is een kennismakingsochtend met het College van Bestuur. Je leert dan alles over de visie van en het werken binnen Hogeschool Leiden.