Hogeschool Leiden

Over

Thema

Enquête: denk mee over de nieuwe website

Naast een nieuw ontwerp en verbeterde toegankelijkheid krijgt hsleiden.nl een ander hoofdmenu. Het is belangrijk dat dit voldoet aan de wensen van bezoekers. Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening!

Hogeschool Leiden is gestart met webvernieuwing. De nieuwe site krijgt een modern en aantrekkelijk ontwerp passend bij de huisstijl van onze school. Ook nemen we de toegankelijkheid van de website onder de loep. Voor een nóg betere gebruikerservaring hebben we jouw hulp nodig. Denk met ons mee en vul onderstaande vragenlijst in.

Ga naar de enquête 

In de nieuwe omgeving moet iedereen informatie eenvoudig kunnen raadplegen. Een duidelijke navigatiestructuur is hierbij cruciaal. Dit zorgt ervoor dat je de inhoud vindt waar je naar op zoek bent. Zo weten we zeker dat interactie met onze site soepel verloopt. Het hoofdmenu helpt bij het navigeren naar de juiste webpagina’s.

Via de enquête (+/- 5 minuten) geef je aan wat volgens jou de beste opzet hiervoor is. Per hoofdonderwerp vragen we je mee te denken over het bijbehorende menu-item. Als laatst maak je een eigen topselectie.

Wat gebeurt er met de resultaten?

Je kunt je antwoorden insturen tot en met woensdag 15 november. Alle feedback wordt opgehaald en geanalyseerd door onafhankelijke deskundigen. Op basis van de input brengen zij een advies uit over het hoofdmenu. Dit gebruiken we voor een verbeterde online ervaring. Jouw mening telt dus echt.

Alvast bedankt voor het helpen verbeteren van onze website!