Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de navigatie gaan
Zoeken

Spelend leren

Ontdek de kracht van spel als een middel tot groei, verbinding en ontwikkeling. Spelenderwijs leren gaat verder dan alleen educatie; het ondersteunt het welbevinden en bevordert het creatief denken, waardoor nieuwe inzichten en oplossingen worden gestimuleerd. In ons Spelend Leren aanbod ontdek je niet alleen nieuwe kennis, maar leer je ook jezelf en je collega's op een andere manier kennen.

Naar ons aanbod van Spelend Leren
Expertisegebied: Spelend Leren

Durf uit je comfortzone te stappen en ervaar letterlijk en figuurlijk ruimte. Bij Centrum onderwijs & innovatie Leiden is spelend leren een expertisegebied. Ontdek wat Spelend leren voor jou kan betekenen en lees meer over onze aanpak binnen dit boeiende vakgebied. Spelen stimuleert creatief denken en flexibiliteit. Met Spelend leren leer je jezelf en collega’s op een andere manier kennen.  

Vind je cursus

Ervaring van een hbo docent

"Ik vond het moeilijk om te bedenken hoe ik mijn leerlingen op andere manieren kon laten leren. Ik was het zo gewend om de methode te volgen, maar ik wilde het graag anders! Ik sprak bij COIL met iemand van Spelend leren. Dat gaf me zoveel energie! Ik sprak erover met mijn directeur en mijn collega en ik mochten samen de opleiding gaan doen, zodat we er op school gelijk mee konden experimenteren. We vinden het heel fijn om het samen te doen; we proberen samen dingen uit in de klas en we kunnen onze verschillen goed gebruiken. Daarnaast is het gewoon veel leuker om samen te leren!" 

spelend-leren-foto_jongen_met_rups

Maatwerk voor jouw team

Cultuur en overtuigingen zijn richtinggevend voor wat mensen in een team delen en laten zien in hun gedrag. Als teamlid draag je hieraan bij, doorgaans onbewust. We laten vaak (onbewust) gedrag zien en de vraag is in welke mate dit bijdraagt aan een goed draaiende (school)organisatie. We denken graag mee over een op maat programma wat past bij de behoeften van het team en de organisatie.

Lees meer over maatwerk
BVO Kunst opleiding gitaarspelen

Persoonlijk op maat advies

Groeien als professional
Groeien als professional

Wil je investeren in de groei en ontwikkeling van jouw organisatie? Ontvang persoonlijk advies op basis van jouw leervraag en ontdek welk ontwikkel- of maatwerktraject perfect aansluit bij jou of je team. Laat ons weten welke scholingsuitdaging je hebt of welk maatwerktraject je interesseert. Wij nemen direct contact met je op.

Marieke van Ierschot

COIL Expert Spelend Leren
Marieke van Ierschot

Loes van ´t Hoff

COIL Expert Spelend Leren
foto van Loes van 't Hoff

Centrum onderwijs & innovatie Leiden

Ben je toe aan vakverdieping? Centrum onderwijs & innovatie Leiden (COIL) verzorgt nascholing, advies en begeleiding voor bevlogen vakprofessionals. Wij staan voor een duurzame ontwikkeling van het onderwijs en richten hiervoor ons op 5 expertisegebieden. We richten ons op dat wat echt belangrijk is. Samen met jou komen we graag tot oplossingen die jou en jouw team verder brengen. Voor nu én in de toekomst. 

Ontdek wat onze boeiende programma's voor jou kunnen betekenen.

Meer over COIL