Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de navigatie gaan
Zoeken

Onderwijs op maat

Ben je een professional die op zoek is naar verdere ontwikkeling voor jouzelf of jouw medewerkers? Samen werken we aan bij-, na- en omscholing voor professionals. Ontdek op welke gebieden wij maatwerktrajecten kunnen aanbieden.

Onze vakgebieden

Vind maatwerkopleidingen binnen de vakgebieden:

  • Zorg  
  • Onderwijs  
  • Laboratorium 
  • Economie en bedrijf
  • Psychologie en gedrag
  • ICT
Belofte 3
We leiden professionals op met nieuwe skills voor de arbeidsmarkt van morgen.
Bekijk ons instellingsplan

Onze leercentra

Life science professionals

Onze korte opleidingen zijn ideaal voor bedrijven die hun medewerkers willen voorzien van de nieuwste inzichten en technieken in het laboratoriumwerk binnen de Life Science en Health sector. Of jouw team nu gespecialiseerd is in onderzoek, analyse of het werken met complexe data: de opleidingen bieden diepgaande kennis en praktische vaardigheden in een breed scala aan onderwerpen. Waaronder bloedceltechnologie, infectieziekten en forensische analyses.

Groeien binnen Life Sciene & Health

Maria Plug

Manager Centrum Bioscience en Diagnostiek (CBD)
Docent Maria Plug
Onderwijsprofessionals

Het Centrum Onderwijs & Innovatie Leiden (COIL) van Hogeschool Leiden is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en organisaties in de onderwijssector. Hierin zijn onze vijf kernexpertises samengebracht: Professionele Schoolcultuur, Spelend Leren, Betekenisvolle Leerprocessen, Persoonlijk Leiderschap, en Systemisch Werk. Continue ontwikkeling is cruciaal voor onderwijsprofessionals en daarom ligt de focus binnen elk gebied op zowel persoonlijke als professionele groei.

Groeien binnen onderwijs

Paul Kupper

Centrum Onderwijs en Innovatie Leiden (COIL)
foto van Paul Kupper
Zorgprofessionals

Het Centrum voor Bij- en Nascholing Verpleegkunde (CBNV) van Hogeschool Leiden is gespecialiseerd in opleidingen die aansluiten bij de actuele behoeften en uitdagingen binnen de zorgsector. Of het nu gaat om het upgraden van specifieke medische vaardigheden, het bijspijkeren van kennis over nieuwe behandelmethoden, of het versterken van vaardigheden op het gebied van patiĆ«ntenzorg en -begeleiding. Wij leveren maatwerk dat past bij jouw zorginstelling. 

Groeien binnen Zorg & Welzijn

Diana van der Boon

Hoofd Centrum voor Bij- en Nascholing Verpleegkunde (CBNV)
Diana van der Boon