Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de navigatie gaan
Zoeken

Werken bij Hogeschool Leiden

Wat voor onze studenten geldt, geldt ook voor onze medewerkers: we zien wie je bent. En we luisteren naar wat jij nodig hebt om prettig te werken en te blijven groeien als professional. Bij Hogeschool Leiden staan verbinding en ontplooiing voorop. Als individu én als team. Met elkaar dragen we bij aan de ontwikkeling van onze studenten, onze organisatie en de maatschappij.

Bekijk alle vacatures
Werken bij Hogeschool Leiden
Bespreking op het lab bij hbo-opleiding Chemie aan Hogeschool Leiden

Werken aan de toekomst

De banen van vandaag hebben impact op de maatschappij van morgen. Werk je bij Hogeschool Leiden, dan draag je daar aan bij. Of je nu docent bent, onderzoeker of medewerker bij een van onze diensten. Samen voor verbinding en ontwikkeling. 

Als medewerker bij Hogeschool Leiden ervaar je een persoonlijke en inclusieve werkomgeving

Persoonlijk en met elkaar

Een belangrijke kracht van Hogeschool Leiden is dat we kleinschalig georganiseerd zijn. Hier ben je geen nummer. Daarmee bedoelen we dat we elkaar kennen, dat we elkaar zien, horen en helpen als dat nodig is.

Samen met onze studenten en partners in het werkveld zijn we één samenhangend netwerk. We willen een leergemeenschap zijn waar diversiteit wordt gezien als kracht en waar we samen inclusie bevorderen. We zijn ervan overtuigd dat dat bijdraagt aan de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen.

Leraar gezondheidszorg welzijn & omgangskunde docent geeft uitleg aan studenten die bij elkaar zitten en in het lesboek kijken

Ruimte voor ontwikkeling

We bieden ruimte voor jouw bevlogenheid en ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je kansen kunt pakken om te blijven leren, zowel persoonlijk als professioneel. Op ons loopbaan- en vitaliteitsplatform vind je dan ook cursussen en trainingen die je helpen om jouw volgende stap te zetten. 

Bij Hogeschool Leiden hebben we een cultuur waarin we leren met en van elkaar. Dat is omdat we allemaal gemotiveerd zijn om onszelf en ons werk continu te verbeteren. Zo blijven we in beweging. En op die manier houden we de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek hoog.

Kom je bij Hogeschool Leiden werken dan is er altijd ruimte voor jouw ontwikkeling

Plezier in je werk

Dat is bij ons een belangrijke waarde. Je krijgt alle ruimte om je werk in te vullen op jouw manier, maar je staat nooit alleen. We vinden het niet erg om ons in te spannen voor één gezamenlijk doel, zolang we dat met energie en enthousiasme kunnen doen. Zo stimuleren we hybride werken, en is een gezonde werk- en privébalans bij ons uitgangspunt. 

Wij geloven in verbindend leiderschap; leidinggevenden zorgen dat er altijd ruimte is voor het voeren van een goed gesprek, met vertrouwen als basis. 

Meer weten?

Lees hier alles over werken bij Hogeschool Leiden.

Hier ben jij nodig