Lector Piet Hein Coebergh (PR & Social Media), lector Gerdo Kuiper (Recht en Rechtvaardigheid) en lector Saniye Çelik (Diversiteit)

Over het kenniscentrum

Het Kenniscentrum Duurzaam Organiseren is een initiatief van de faculteit Management en Bedrijf van Hogeschool Leiden. Deze faculteit bestaat uit de opleidingen Communicatie, HBO-Rechten, Commerciële Economie, Sociaal Juridische Dienstverlening, Human Resource Management en Management in de Zorg. Ook bundelen de drie lectoraten van de faculteit de krachten om bij te dragen aan het gemeenschappelijke thema. Dit zijn het lectoraat Diversiteit, het lectoraat Recht & Rechtvaardigheid, en het lectoraat Duurzaam & Circulair Ondernemen.

Wisselwerking onderzoek en onderwijs

De onderzoeksresultaten van het kenniscentrum dragen bij aan de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van studenten. Vice versa wordt het onderzoek uitgevoerd in samenwerking met studenten, docenten en bedrijven. Het doel is om op deze manier een bijdrage te leveren aan het duurzaam en multidisciplinair denken van studenten, docenten en organisaties.

Meer weten?

Wil je meer informatie, zoek je ondersteuning of heb je een vraag over het thema ‘Duurzaam Organiseren’? Neem dan contact met ons op.

Thema Contactpersoon
Diversiteit Saniye Çelik
[email protected]
+31 (0)6 25 709 780
Recht & Rechtvaardigheid Gerdo Kuiper
[email protected]
+31 (0)6 39 439 940
Duurzaam & Circulair Ondernemen Julia Planko
[email protected]
+31 (0)71 5188 800