Is de opleiding Docent Dans/Euritmie iets voor jou?

Voorbereidend jaar Docent Dans/Euritmie

Wil jij onderzoeken of de opleiding Docent Dans/Euritmie echt bij je past? Tijdens het voorbereidend jaar krijg je hier volop de kans voor. Je gaat na of je bij ons op je plek zit en of je in de toekomst de opleiding in voltijd of deeltijd wilt volgen.  

Wat kun je verwachten?

Tijdens het voorbereidend jaar ontwikkel je niet alleen je eigen ‘bewegingsinstrument’. Je krijgt ook een diepere verbinding met muziek en woord (poëzie/poëtica). Door het samen te werken met andere deelnemers en te oefenen, leg je ook meteen een kunstzinnige basis voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden waar je de rest van je (studie)loopbaan iets aan hebt.

Hogeschool Leiden

Praktische informatie

De vooropleiding voor de opleiding Docent Dans/Euritmie vindt plaats op de woensdag bij Hogeschool Leiden van 18.30 tot 20.30 uur. 

Docent

Het voorbereidend jaar van de opleiding Docent Dans/Euritmie wordt verzorgd door Chantal Heijdeman.

Getuigschrift

Na de cursus ontvang je een getuigschrift met desgewenst ook een persoonlijke beoordeling.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen 400 euro op jaarbasis (vooraf te betalen per semester).

Groepsgrootte

De groepsgrootte is maximaal 12 personen.

Voorkennis

Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk. Wel de ambitie om je in kunstzinnig bewegen te scholen en daarin jezelf en de ander te ontmoeten!

Meer informatie

Heb je interesse om deel te nemen aan het voorbereidend jaar en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Hans Nijnens, onderwijsmanager opleiding Docent Dans/Euritmie, e: nijnens.h@hsleiden.nl.

Hogeschool Leiden