Hogeschool Leiden

Informatieavond

Ben jij een professional die zichzelf verder wil ontwikkelen; die meer wil dan alleen een opleiding volgen? Kies voor een opleiding die past bij jouw ambities en behoeften, die je goed kunt combineren met jouw werk en waarin je vakkundige begeleiding krijgt.

Maak tijdens de informatieavond op woensdag 16 mei 2018, van 19:00 tot 21:00 uur, kennis met ons opleidingsaanbod voor professionals. Proef de sfeer, ga in gesprek met onze docenten en studenten en stel al je vragen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de informatieavond kun je:

  • kennismaken met docenten en studenten;
  • opleidingspresentaties bijwonen;
  • meer te weten komen over allerlei praktische zaken, zoals inschrijving, stages, collegegeld en eventuele bijkomende kosten;
  • informatie inwinnen over de mogelijkheden voor een verkort traject.

"Ik houd van studeren, van verder leren en van verder kijken dan je neus lang is. Al snel na mijn hbo-opleiding voelde ik dat ik nog niet was uitgeleerd. Door mijn master ben ik me veel bewuster geworden van mijn handelen. Daardoor ben ik op een andere manier in mijn werk komen te staan, steviger, professioneler. Ik vind mezelf nu een betere hulpverlener."

Patricia Bokhorst, afgestudeerd bij de Master Jeugdzorg

Deelnemende opleidingen en aanmelden

Ben je geĆÆnteresseerd in het volgen van een master, Associate Degree, deeltijdopleiding of een duaal opleidingstraject? Binnenkort vind je hier meer informatie over hoe je jezelf kunt aanmelden voor de informatieavonden en welke opleidingen aanwezig zijn.

Wil je op de hoogte blijven? Geef dan hieronder je gegevens door, dan sturen we je een mail zodra de informatie op onze website staat.