Hogeschool Leiden

Informatieavond

In overeenstemming met de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is de Informatieavond van 13 mei 2020 afgelast. Om je zo goed mogelijk te helpen bij je studiekeuze werken we aan alternatieven. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter en we informeren je wanneer er meer bekend is.

Ben jij een professional die zichzelf verder wil ontwikkelen; die meer wil dan alleen een opleiding volgen? Kies voor een opleiding die past bij jouw ambities en behoeften, die je goed kunt combineren met jouw werk en waarin je vakkundige begeleiding krijgt.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Informatieavond kun je:

  • kennismaken met docenten en studenten;
  • opleidingspresentaties bijwonen;
  • meer te weten komen over allerlei praktische zaken, zoals inschrijving, stages, collegegeld en eventuele bijkomende kosten;
  • informatie inwinnen over de mogelijkheden voor een verkort traject.

"Ik houd van studeren, van verder leren en van verder kijken dan je neus lang is. Al snel na mijn hbo-opleiding voelde ik dat ik nog niet was uitgeleerd. Door mijn master ben ik me veel bewuster geworden van mijn handelen. Daardoor ben ik op een andere manier in mijn werk komen te staan, steviger, professioneler. Ik vind mezelf nu een betere hulpverlener."

Patricia Bokhorst, afgestudeerd bij de Master Jeugdzorg