Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de navigatie gaan
Zoeken

Maartje Stuulen

Docent muziek

Over Maartje Stuulen

Na haar studie Muziektherapie aan de Hogeschool van Arnhem-Nijmegen en haar opleiding tot Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam, heeft Maartje jarenlang lesgegeven in het Primair en het Voortgezet Onderwijs. Tot op de dag van vandaag deelt ze haar expertise als gastdocent aan het Conservatorium van Amsterdam. 
 

Maartje heeft diverse muziekprojecten met kinderen en musici gedaan in landen als Suriname, Syrië, Israël en Jordanië. Haar specialiteit ligt o.a. in (body)percussie en hoe dit krachtig kan worden ingezet in het onderwijs. Haar liefde voor muziek uit diverse windrichtingen en het gebruik van instrumenten in het onderwijs, klinken door in de lessen die ze geeft. Het vrijeschool onderwijs heeft een bijzondere plek in haar hart. Ze geniet ervan om bij te kunnen dragen aan de persoonlijke groei van de studenten en ze met hun unieke kwaliteiten en talenten te zien ontplooien tot authentieke muziekdocenten. 

Maartje Stuulen
De kunst om mensen te verbinden door middel van muziek, terwijl je een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen en (jong) volwassenen, maakt voor mij het vak Docent Muziek tot een schitterend vak! Dat is wat ik de studenten wil laten ervaren