Hogeschool Leiden

Studievereniging Social Work Leiden

SSW Leiden is een platform dat de persoonlijke ontwikkeling van studenten Sociaal Werk stimuleert, door middel van studiegerelateerde, carrièregerichte en sociale ontwikkeling. Dit probeert de vereniging te bereiken door interactie te faciliteren tussen studenten Sociaal Werk onderling, met het bedrijfsleven en de hogeschool.

SSW

Haal alles uit jouw studententijd!

SSW

Studeren is meer dan alleen colleges volgen

Ieder jaar worden er tal van (educatieve) activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan borrels, lezingen, workshops & activiteiten. Ook organiseren we ieder jaar een introductieweekend en een buitenlandreis. Daarnaast organiseren we veel activiteiten in samenwerking met andere studieverenigingen. Enthousiast geworden?  Lees het verhaal van Thijs of het verhaal van Josien

Hogeschool Leiden

COVID-19

Sinds 2020 hebben we te maken met het COVID-19 virus, wat onze levens drastisch heeft veranderd. SSW Leiden werkt er hard aan om door te gaan zoals jullie dat van ons gewend zijn! 
Wij kunnen daarom met trots zeggen dat er nu elke maand een (educatieve) activiteit is die je kunt doen of volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lezingen, workshops, schaatsen, bowlen, sporten etc. Tevens is er elke vierde donderdag van de maand een borrel. 

Hoe doen wij dit?
SSW Leiden heeft een eigen online omgeving op de platformen Teams en Discord. Daarnaast zijn we actief op Facebook, Instagram en Snapchat. 

Hogeschool Leiden

Bestuur en commissies

Vanuit de leden die de vereniging rijk is wordt er ieder jaar een bestuur gekozen. De vereniging bestaat daardoor niet alleen voor studenten, maar ook door studenten. Naast het bestuur zijn er tal van commissies die de vereniging draaiende houden. Als lid kun je je altijd aansluiten bij zo'n commissie om nog meer uit jouw studententijd te halen en om jezelf te ontwikkelen. SSW Leiden heeft ondertussen vijf commissies waar je je bij kunt aansluiten; de activiteiten-, de promotie-, de kas-, de introkamp- en de buitenlandreiscommissie.

Voordelen voor jou

  • Contact met professionals uit het vakgebied Sociaal Werk en het werkveld
  • Gastsprekers uit het werkveld
  • Sociale contacten binnen de vereniging
  • Leuke activiteiten zoals borrels, feesten en een studiereis
  • Geen verplichtingen, veel mogelijkheden
  • Lidmaatschap slechts €15,00 per studiejaar
  • Korting op je studieboeken
  • Persoonlijke ontwikkeling
     

Meer weten?

Wil je meer weten over de Studievereniging Social Work? Neem eens een keer een kijkje op de website, de Instagrampagina of de Facebookpagina

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ben je (nog) geen lid en wil je het een keer ervaren? Mail naar [email protected] of stuur ons een DM @sswleiden!