De vlaggen van de hogeschool

S.V. INTENS

S.V. INTENS is de studievereniging voor fysiotherapiestudenten in Leiden. De vereniging staat voor het samenbrengen van studenten uit alle studiejaren om zo verbondenheid en samenwerking te bewerkstelligen.

Naast sociale activiteiten als borrels, toernooien en escaperooms geeft INTENS de student de kans om zichzelf te ontdekken en ontplooien binnen het vak van de fysiotherapeut door middel van onder andere klinische lessen, workshops en lezingen. 

Activiteitencommissie INTENS

Commissies

Alle activiteiten worden georganiseerd door verschillende commissies die binnen de studievereniging vallen. Deze commissies zijn:

  • de feestcommissie – Cervisiam Abdominis;
  • de activiteitencommissie/reiscommissie;  
  • de eerstejaarsweekend commissie (EJW-commissie);
  • INTENS(er).

De feestcommissie

De feestcommissie organiseert elkaar jaar, met succes, een gala. De afgelopen jaren heeft dit plaatsgevonden bij A.L.S.V. Quintus en L.V.V.S Augustinus. Daarnaast staan er maandelijks borrels gepland, worden er karaokeavonden georganiseerd, kroegentochten en andere feest gerelateerde activiteiten waar studenten uit alle leerjaren met elkaar samenkomen. 

Logo en activiteiten van S.V. INTENS

De activiteitencommissie

De activiteitencommissie/reiscommissie organiseert onder andere de wintersportreis, lift weekenden, beerpongtoernooien en escaperoom-avonturen die met groot succes worden afgerond. Ook het bowlingtoernooi die jaarlijks plaats vindt met onze eigen docent Paul Iles, wordt goed bezocht!

De EJW-commissie

De EJW-commissie kan binnen de vereniging ook niet gemist worden. Deze commissie verzorgt voor alle eerstejaars een fantastisch weekend om zo alle andere studiegenoten uit het eerste jaar te leren kennen en iedereen een beetje aan het studentenleven te laten proeven. 

S.V. INTENS

Bijzijn is meemaken!

S.V. INTENS

INTENS(er)

Voor alle studie gerelateerde evenementen hebben wij INTENS(er). Zij zorgen voor interessante lezingen, workshops en klinische lessen om de studenten zichzelf verder te ontwikkelen binnen het vak. De lezingen, workshops en lessen worden gegeven door zowel onze eigen fysiotherapiedocenten en gastdocenten. 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over onze studievereniging en evenementen op de Facebookpagina of Instagrampagina of neem contact op via [email protected].