Hogeschool Leiden

Onderwijs

Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in onderzoek naar de samenstelling van voedsel en dranken? Op deze pagina vind je een overzicht van de onderwijsactiviteiten die we op dit moment aanbieden binnen het Foodlab Leiden.

Minor Food, Health & Innovation

De minor Food, Health & Innovation is een samenwerking tussen Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden en wordt twee keer per jaar aangeboden aan bètastudenten uit binnen- en buitenland. Docenten komen van allerlei vakgebieden om verschillende wetenschappelijke onderwerpen omtrent voeding te belichten. Gepromoveerde docenten uit de microbiologie, immunologie, moleculaire biologie, analytische en organische chemie en vele gastsprekers op het gebied van archeologie, smaakpsychologie en geneeskunde (artsen en patiëntenverenigingen) verzorgen onderdelen van het programma. Lees meer over de minor Food, Health & Innovation.

Educatieve projecten MLO

Binnen het Foodlab is er ook ruimte voor educatieve projecten voor MLO-studenten. Deze projecten ontwikkelen we samen met het middelbaar laboratorium onderwijs van mboRijnland.

Meer weten?

Foodlab Leiden is onderdeel van het LCAB – Leiden Centre for Applied Bioscience van Hogeschool Leiden. Voor meer informatie over onze onderwijsactiviteiten of andere projecten kun je contact opnemen via [email protected] of +31 (0)71 518 87 52.

Hogeschool Leiden