PR Social media

100+ Managementmodellen

Aan de faculteit Management en Bedrijf van Hogeschool Leiden identificeren, onderwijzen, testen en verrijken we de krachtigste academische theorieën voor onze 2.000 studenten die de opleidingen Communicatie, Commerciële Economie, HRM, Sociaal Juridische Dienstverlening, HBO-Rechten en Management in de Zorg volgen. Zo zorgen we voor kennisvalorisatie: laat academische kennis werken.

Het kenniscentrum van de faculteit draagt hieraan bij door het faciliteren van kennisuitwisseling richting docenten en studenten. We werken met een grote hoeveelheid kennis en voegen waarde toe voor onze stakeholders:

  • onze docenten, zorgen voor een dynamische een solide structuur waar wij hun kennis en expertise kunnen borgen, delen en verrijken.
  • onze studenten, die opgeleid worden in het toepassen van state-of-the-art managementkennis;
  • de werkgevers van onze stagiairs en alumni, om hen te betrekken bij de best-practices van toegepaste managementwetenschap.

In 2013 hebben we in samenwerking met Trompenaars Hampden-Turner theorieën gebundeld welke wij beschouwen als de meest krachtig managementtheorieën voor de organisaties waar onze studenten voor gaan werken.

Gratis inkijkversie en recensies

Via amazon.com is het mogelijk om een gratis inkijkversie van 100+ Management Models te downloaden. Hierin zijn tien management models opgenomen. Over het boek 100+ Management Models zijn tevens verschillende recensies verschenen: