Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de navigatie gaan
Zoeken

Juridisch Ondernemersloket

Ons team van getalenteerde studenten biedt juridisch advies aan bedrijven op verschillende gebieden, waaronder contractenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht. We bieden onze diensten gratis aan om bedrijven te helpen bij het oplossen van hun juridische vraagstukken.

De voordelen voor jouw bedrijf

Voor bedrijven kan deelname aan het ondernemersloket veel voordelen opleveren. Allereerst kunnen ze gratis professioneel juridisch advies krijgen van onze studenten. Dit kan hen helpen bij het oplossen van problemen en het nemen van belangrijke beslissingen.

Voor studenten biedt deelname aan het ondernemersloket de kans om praktijkervaring op te doen en hun CV te versterken. Door deel te nemen aan het ondernemersloket kunnen studenten hun kennis en vaardigheden in de praktijk brengen en ervaring opdoen met het werken met echte bedrijven en echte juridische vraagstukken.

Zo meld je je aan

Je kunt je met jouw bedrijf aanmelden voor het ondernemersloket door ons contactformulier in te vullen. Onze studenten nemen vervolgens contact op om uw vraagstukken te bespreken en je te voorzien van juridisch advies. We kijken er naar uit je verder te helpen.

Als student kun je je aanmelden door contact op te nemen met uw docent van de HBO-rechten opleiding.

 

Over het Juridisch Ondernemersloket

Het ondernemersloket is een initiatief van de Hogeschool Leiden waarbij HBO-rechten studenten de kans krijgen om praktijkervaring op te doen en bedrijven te helpen bij hun juridische vraagstukken. Door deel te nemen aan het ondernemersloket, kunnen studenten een "edu badge" verdienen die ze kunnen gebruiken om hun CV te versterken en hun kansen op een baan te vergroten.

Foto van Senna en Verouska, studenten van de opleiding Sociaal juridische dienstverlening