Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de navigatie gaan
Zoeken

Nynke Verdoner

Centrum onderwijs & innovatie Leiden (COIL)
[email protected] +31 (0)6 290 918 23

Over Nynke Verdoner

Nynke Verdoner is projectleider, procesbegeleider, systemisch coach en expert op het gebied van Professionele Schoolcultuur binnen Centrum onderwijs & innovatie Leiden (COIL). Zij houdt zich vooral bezig met het begeleiden van interne en externe projecten - binnen en buiten het onderwijs - die over het algemeen verbinding houden met de professionele (school)cultuur, systemisch werk, breedvormend onderwijs voor leerlingen en toekomstige leerkrachten (Whole Child Development project) en het Vrijeschool nascholingsaanbod.

Nynke Verdoner
Ik vind het belangrijk om het ontwikkelproces echt uit de groep zelf te laten ontstaan en te werken met dat wat zich aandient. Hierin gebruik ik mijn systemische blik waar nodig. Ik vind het prachtig als een groep mensen elkaar beter weet en beter leert samenwerken, doordat ze zichzelf op een andere manier leren kennen.

Belangrijke waarden voor Nynke zijn:

  • Verbinding
  • Plezier
  • Vertrouwen
  • Uitdaging

Je kunt bij Nynke terecht:

  • Op de momenten dat het spannend wordt binnen jouw team of organisatie en er bedding nodig is voor de ingewikkelde stappen die je als organisatie ook af en toe te zetten hebt. 
  • Met een nieuw idee of met de wens voor iets nieuws. Op het moment dat er startende energie nodig is om iets dat helemaal nog geen vorm heeft van de grond te krijgen.