Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de navigatie gaan
Zoeken

Henriëtte Martens

Docent-onderzoeker

Over Henriëtte Martens

Henriëtte Martens implementeert en evalueert het LifeSkills spel bij studenten in het HBO. Daarnaast werkt ze bij de opleiding Toegepaste Psychologie als profielleider Levensloop en als docent.

Met het LifeSkills spel oefen je je sociale en emotionele vaardigheden en ontdek en vergroot je je talenten. Het spel is competitief, er is een winnaar. Het is ook een gespreksspel. Je krijgt kennisvragen, dilemma's, vragen over levensvaardigheden en elke speler brengt een eigen casus in. Er worden onderwerpen uit het studentenleven behandeld: studiekeuze, vriendschappen, op eigen benen staan. Studenten zijn nieuwsgierig naar het spel en willen het graag uitproberen. Henriëtte: ‘Na een uur spelen willen ze eigenlijk nog niet stoppen. Ze willen meer tijd hebben, meer kennis opdoen en meer vaardigheden oefenen. Dat vind ik echt mooi om te zien.’

Het roer om, balans bewaken en van elkaar leren

9 april 2020 | Algemeen
Er ontstaan in deze tijd nieuw initiatieven, docenten en studenten van Hogeschool Leiden leren van elkaar en plannen worden uit noodzaak helemaal omgegooid.
Lees meerover Het roer om, balans bewaken en van elkaar leren
Gebouw Hogeschool Leiden