Een studente zit bij het raam, naast een boekenkast, gebogen over een computer.

Human Resource Management

Alle informatie vanuit het Mediacentrum voor de opleiding Human Resource Management.

De nieuwste titels voor HRM in de collectie:

2020

2019

2018

2017

Tijdschriften ( pdf, 30 KB )
Aanwezige tijdschriften specifiek voor HRM. De lijst bevat per tijdschrift een korte omschrijving en geeft aan welke jaargangen in het Mediacentrum of online te vinden zijn. De tijdschriften zijn ook te vinden via de catalogus van het Mediacentrum.

Aanbevolen websites
Websites die relevant zijn voor jou als HRM student.

Uitgelichte informatiebronnen

Tijdschrift voor HRM
Het Tijdschrift voor HRM biedt een database met Nederlandstalige artikelen, columns en boekbesprekingen vanaf 1998. Alle bijdragen zijn vrij te downloaden, te verspreiden en te gebruiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door partners in de beleidspraktijk en in het hoger onderwijs. Ook Hogeschool Leiden is partner van Tijdschrift voor HRM.

Gedrag & Organisatie
Op de website van dit tijdschrift vind je Nederlandstalige publicaties van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van sociale psychologie en arbeids- en organisatiepsychologie. Het digitale archief gaat terug tot 2004. Binnen Hogeschool Leiden is het archief vrij toegankelijk, buiten de hogeschool is verbinding via VPN noodzakelijk.

Databanken
Voor een uitgebreid aanbod aan digitale publicaties, zoals wetenschappelijke artikelen, boeken en naslagwerken maak je gebruik van HLVinden en de databanken.

Meer informatie

De contactpersoon in het Mediacentrum voor de opleiding Human Resource Management is Marja Bijsma. Mail bij vragen naar bijsma.m@hsleiden.nl of kom langs in het Mediacentrum.