Een studente zit bij het raam, naast een boekenkast, gebogen over een computer.

Commerciële Economie

Informatie vanuit het Mediacentrum voor de opleiding Commerciële Economie.

Lijsten

Hogeschool Leiden

Aanwinsten 2020 ( pdf, 4.61 MB )

Deze lijst bevat de aanwinsten van de afgelopen maanden in de collectie in het Mediacentrum. De meeste titels kun je gewoon lenen.

In de collectie vind je de boekenlijstboeken ter inzage. Daarnaast kun je veel boeken vinden die aansluiten bij de inhoud van jouw opleiding. Deze bronnen kunnen je helpen bij bijvoorbeeld het schrijven van projectverslagen en je afstudeerscriptie. Ook zijn de meeste boeken uit de literatuurlijst van het boek '100+ Management models'  aanwezig.

Instructies

Het Mediacentrum verzorgt lessen informatievaardigheden aan studenten. Het gaat in deze lessen om het aanleren van geavanceerde zoekopties en het wegwijs worden in de databanken die de hogeschool heeft aangekocht en via de website van het Mediacentrum ter beschikking stelt.

Als handvat en / of reminder kun je deze beknopte presentatie ( pdf, 340 KB ) gebruiken (CE4). Raadpleeg ook het document met uitgebreide tips ( pdf, 144 KB ) en aandachtspunten.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen, heb je meer informatie nodig: kom langs in het Mediacentrum of stuur een mail naar mediacentrum@hsleiden.nl.