Een studente zit bij het raam, naast een boekenkast, gebogen over een computer.

Aanbevolen websites TP

Coachlink Magazine
Coachlink Magazine is het magazine voor en door coaches. Vol interessante artikelen, mooie interviews en verhalen over de mens achter de coach. Het magazine verschijnt twee keer per jaar. Via de link hierboven zijn alle edities van Coachlink Magazine online te lezen (zoek op 'coachlink'). Het magazine is ook aanwezig in het Mediacentrum.

LoopbaanVisie
Website van het gelijknamige vakblad voor de loopbaanprofessional. LoopbaanVisie wil professionals in loopbaanbegeleiding en mobiliteit inspireren en uitdagen tot hoogwaardige beroepsuitoefening. Het tijdschrift LoopbaanVisie is aanwezig in het Mediacentrum.
Voor artikelen uit het tijdschrift verwijst de website naar www.professioneelbegeleiden.nl, waar je complete uitgaven en losse artikelen van LoopbaanVisie kunt downloaden (gratis en betalend).

Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie
Het NBTP is een beroepsvereniging voor alle studenten, docenten en medewerkers uit het werkveld Psychologie. De vereniging verbindt HBO & WO Psychologen in Nederland.

Nederlands Instituut van Psychologen
Website van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), beroepsvereniging van psychologen in Nederland. Op de website vind je informatie over het NIP, nieuws en een agenda. Het vaktijdschrift De Psycholoog is aanwezig in het Mediacentrum.

Professioneel Begeleiden
Deze website is onderdeel van Kloosterhof Neer B.V., specialist in het uitgeven van vakbladen. Op de website vind je maandelijks de meest recente inhoudsopgaven van de volgende vakbladen: Counselling Magazine, De Nieuwe Meso, Examens, LoopbaanVisie, Positieve Psychologie, PsychoSociaal digitaal, Tijdschrift voor Coaching en Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties. Daarnaast kun je zoeken naar artikelen over verschillende thema's op het gebied van professioneel begeleiden en deze, gratis of betalend, bekijken en/of downloaden.

Tijdschrift Positieve Psychologie
Website van het gelijknamige vakblad over positieve psychologie. Het TPP publiceert artikelen over de wetenschappelijke onderbouwing van positieve psychologie, de ontwikkeling van praktijktoepassingen en de evaluatie ervan. Het Tijdschrift Positieve Psychologie is aanwezig in het Mediacentrum.
Voor artikelen uit het tijdschrift verwijst de website naar www.professioneelbegeleiden.nl, waar je complete uitgaven en losse artikelen van LoopbaanVisie kunt downloaden (gratis en betalend).

Tijdschrift voor Coaching
Website bij het Tijdschrift voor Coaching, visieblad voor professioneel begeleiden. Het Tijdschrift voor Coaching is aanwezig in het Mediacentrum.
Voor artikelen uit het tijdschrift verwijst de website naar www.professioneelbegeleiden.nl, waar je complete uitgaven en losse artikelen van Tijdschrift voor Coaching kunt downloaden (gratis en betalend).

Toegepast Psycholoog
Het platform voor toegepaste psychologie! Lees nieuws, vind vacatures, verken studie-informatie en bekijk evenementen geschikt voor toegepast psychologen.