Studenten zijn voor vandaag klaar

Over

Thema

Wijziging bereikbaarheid Hogeschool Leiden

13 januari 2022 - Vanaf vrijdag 14 januari heb je als automobilist alleen nog toegang tot P2 via de Plesmanlaan en/of Wassenaarseweg. Dit is een definitieve verkeerswijziging om de situatie voor fietsers en voetgangers veiliger te maken.

De hogeschool is het makkelijkst te bereiken via de A44. Bij het Transferium neem je de afslag Leiden 8. Onderaan de afslag vervolg je je weg via de N206 richting Leiden Centrum. Na ongeveer één kilometer sla je bij Naturalis linksaf de Darwinweg op. Bij de rotonde zie je aan je linkerhand Hogeschool Leiden liggen.

Uitbreiding hogeschoolcampus 

In maart 2021 zijn de werkzaamheden rondom de uitbreiding van onze campus gestart; naar verwachting zijn die in de loop van 2022 afgerond. Dit betekent dat je als automobilist sinds maart jl. Hogeschool Leiden niet meer kunt bereiken via de Zernikedreef en dat parkeerterrein P1 is komen te vervallen.

Verkeerswijziging 14 januari 2022 

Naar verwachting (als het weer het toelaat) heb je vanaf vrijdag 14 januari als automobilist toegang tot parkeerterrein P2 via de Plesmanlaan en/of Wassenaarseweg; Hogeschool Leiden ligt aan de kruising Sylvius/Wassenaarseweg. Vanaf parkeerterrein P2 vind je een looproute naar de hoofdingang en het H-/J-gebouw.

Let op: dit is een definitieve verandering van de verkeerssituatie, bedoeld om de veiligheid voor fietsers en voetgangers in het gebied te verbeteren. 

Aangepaste plattegrond parkeren Hogeschool Leiden