Een studente zit bij het raam, naast een boekenkast, gebogen over een computer.

Aanbevolen websites Vaktherapie

Bibliotheek van de Antroposofische Vereniging in Nederland
De bibliotheek van de Antroposofische Vereniging in Nederland is voor iedereen toegankelijk. Ze is gevestigd in Den Haag en heeft een landelijke functie voor particulieren en bibliotheken.

In de publieksruimte staan de boeken en tijdschriften opgesteld die u vrij kunt raadplegen. Daarnaast is er een magazijn waar de rest van de collectie is ondergebracht. Deze boeken vindt u via de catalogus en zijn op aanvraag in te zien en te lenen. In het magazijn zijn ook enkele studieplaatsen waar u ongestoord kunt studeren

Balans Digitaal
Landelijke vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag, zoals ADHD, dyslexie en PDD-NOS

Chartres (Univ. Pittsburg)
De Digital research Library van de University of Pittsburgh bevat meer dan drieduizend foto's van de kathedraal, alle in een hoge resolutie.

Gesamtausgabe Rudolf Steiner
Alle werken van Rudolf Steiner digitaal (PDF)

Kunstzinnige therapie
Website van de Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapieën op antroposofische grondslag

Musiktherapeutische Arbeitsstäte

Nederlands Jeugdinstituut
Kennis over jeugd en opvoeding

Vaktherapie
De website van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

Vrijeschoolliederen
Vrijeschoolleerkrachten en andere belangstellenden kunnen hier terecht voor een keur aan gratis te raadplegen bladmuziek en geluidsbestanden van vrijeschoolliederen.

Web Gallery of Art
The Web Gallery of Art is a virtual museum and searchable database of Western (European) fine arts of the Medieval, Renaissance, Baroque, Neoclassicism, Romanticism, Realism, and Impressionism periods (1000-1900), currently containing over 31.100 reproductions. Artist biographies, commentaries, guided tours, period music, catalogue, free postcard and mobile services are provided.