Hogeschool Leiden

Nieuwe onderzoeker bij Lectoraat VIO

3 februari 2021 - Vanaf december 2020 is het lectoraat uitgebreid met docent-onderzoeker Clarissa Jungerius. Clarissa werkt voor het lectoraat mee aan praktijkgericht onderzoek in samenwerking met de zorgprofessionals van Marente.

Centraal in het onderzoek staan onder andere de thema’s persoonsgerichte zorg en de invulling van de rol van kwaliteitsverpleegkundige. Clarissa hecht hierbij veel waarde aan de uitwisseling van kennis en ideeën met alle betrokken zorgmedewerkers.

Clarissa heeft een afgeronde opleiding Biologie en medisch laboratoriumonderzoek en Verpleegkunde. Ze heeft werkervaring opgedaan als research analist bij het ICaR-VU in Amsterdam en als verpleegkundige specialiseerde zij zich in de Intensieve zorg bij het UZA in België en Dialyse bij het HagaZiekenhuis.
In de huidige functie van docent-onderzoeker komen alle opgedane werkervaringen en interesses samen met onderwijs als nieuwe uitdaging.

We heten Clarissa welkom bij het lectoraat en wensen haar veel succes.

De ouderenzorg is een dynamische sector en heeft enthousiaste verpleegkundigen waanzinnig veel te bieden om zich breed te kunnen ontplooien.