Hogeschool Leiden

Maak kennis met het voorlichtingsteam van de Opleiding tot Verpleegkundige

Denk je erover na om de Opleiding tot Verpleegkundige voltijd te volgen? Van open dag tot het regelen van je inschrijving: bij het voorlichtingsteam kun je terecht voor al jouw vragen. Je kunt ons makkelijk bereiken via [email protected]. Op deze pagina stelt het voorlichtingsteam zich alvast aan je voor.

Contactpersonen voorlichting Opleiding tot Verpleegkundige: Eva Bron, Janneke Mollers en Martine Nahon

Contactpersonen voorlichting Opleiding tot Verpleegkundige Eva Bron, Janneke Mollers en Martine Nahon

Wij zijn Eva, Janneke en Martine, betrokken bij de organisatie van de voorlichting en studiekeuzeactiviteiten voor de Opleiding tot Verpleegkundige. Als contactpersonen ontmoet je ons meteen al tijdens de open dag. Hier kun je al je vragen aan ons stellen en een indruk krijgen van de sfeer op de hogeschool. 

Als je jezelf vervolgens aanmeldt voor de opleiding, doorloop je de Studiekeuzecheck (verplicht). Met de SKC proberen we nieuwe studenten te helpen om een bewuste keuze voor een opleiding te maken. Je vult online een vragenlijst in en je komt een dagdeel op onze hogeschool. Aan de hand hiervan geven we jou een advies hoe goed deze opleiding naar ons idee bij jou past.

Alle vragen die je over de opleiding en het aanmeldproces hebt kun je aan ons stellen via [email protected]

Docent en instroomcoördinator: Edwin Berk

Foto Edwin Berk | Docent en instroomcoördinator

Mijn naam is Edwin en ik ben docent bij de Opleiding tot Verpleegkundige. Ik geef voornamelijk les in het eerste jaar van de opleiding. Verder werk ik ook als wijkverpleegkundige en heb ik een achtergrond als verplegingswetenschapper.

Tijdens het maken van je studiekeuze kom je me wellicht tegen als instroomcoördinator van de voltijdopleiding. Ik ben betrokken bij verschillende voorlichtingsactiviteiten die jou kunnen helpen om een goed beeld te vormen van het beroep en de opleiding.

Ben je geïnteresseerd in de Opleiding tot Verpleegkundige? Stel je vragen tijdens onze voorlichtingsactiviteiten of mail naar [email protected].

Studentambassadeur: Kim Bartels

Studentambassadeur Kim Bartels

Ik ben Kim, 20 jaar oud en student van de Opleiding tot Verpleegkundige voltijd. Bij de opleiding ben ik één van de twee studentambassadeurs. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik vragen van nieuwe studenten beantwoorden en al het leuks van de opleiding laten zien.

Naast mijn studie onderneem ik nog veel meer. Om actief te blijven en nieuwe mensen te leren kennen heb ik mij aangesloten bij de studentenroeivereniging Asopos de Vliet. Daarnaast heb ik een bijbaan in de gehandicaptenzorg. 

Heb je een vraag aan mij, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Studentambassadeur: Kim Groen

Studentambassadeur Kim Groen

Mijn naam is Kim, ik ben 19 jaar oud en student aan de Opleiding tot Verpleegkundige duaal. Naast mijn opleiding ben ik lid van de Opleidingscommissie en mag ik de opleiding vertegenwoordigen als studentambassadeur.

Het verpleegkundig vak vind ik onwijs inspirerend. In mijn rol als studentambassadeur krijg ik de kans om nieuwe studenten te enthousiasmeren over de opleiding. Naast mijn opleiding heb ik een bijbaan in de ouderenzorg en spreek ik in mijn vrije tijd met vrienden af of ga ik naar studententennisvereniging Qravel.

Heb je een vraag aan mij, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Meer weten?

Heb je nu al vragen? Neem dan contact op met de coördinatoren of studentambassadeurs via [email protected] of kijk bij de veelgestelde vragen van de Opleiding tot Verpleegkundige.

Verpleegkunde studenten oefenen

Opleiding tot Verpleegkundige voltijd | Hulp bij studiekeuze | Inschrijven en toelating