Welkom op Hogeschool Leiden

Sociale innovatie en ondernemerschap in de zorgpraktijk

Kom woensdag 9 november naar parallelsessie drie - Kansen voor de zorg: innovatie en nieuwe businessmodellen in het sociaal domein - van Suzan van der Pas, lector Sociale Innovatie en Ondernemerschap.

Benieuwd welke ontwikkelingen er zijn binnen het sociale domein en hoe nieuwe modellen een verandering teweeg brengen in de gezondheidszorg?

Kom luisteren naar Suzan van der Pas tijdens seminar 9 november

Kom dan woensdag 9 november naar parallelsessie drie - Kansen voor de zorg: innovatie en nieuwe businessmodellen in het sociaal domein - van Suzan van der Pas, lector Sociale Innovatie en Ondernemerschap. Deze sessie is onderdeel van een seminar van De Haagse Hogeschool ‘Nieuwe businessmodellen en nieuwe economie: Nederland Kantelt’.

Sprekers

Interessante sprekers zoals trendwatcher Adjiedj Bakas en futuroloog en ‘ICT-watcher’ Maurits Kreijveld gaan in op de toekomst van gezondheid en innoveren in een digitale wereld. De onderwerpen van de tien parallelsessies lopen uiteen van gebiedsontwikkeling en de circulaire economie tot 3D printen, grondstofverwerking en real solutions that will change our live.

Aanmelden

Meer informatie vind je in de uitnodiging ( pdf, 1.22 MB ). Wil je aanmelden voor de seminar? Wees er snel bij. De toegang is vrij. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.