Hogeschool Leiden

Hoe maak je contact bij verborgen en langdurige schulden?

16 mei 2022 – Tijdens het leeratelier ‘Hoe maak je contact bij verborgen en langdurige schulden’ op 7 juni 2022 gaat het lectoraat dieper in op het doorbreken van handelingsverlegenheid bij professionals.

Dit als aanzet tot het verhelpen van langdurige – en vaak verborgen - armoede bij mensen die zich langer dan vijf jaar in een wanbetalingsregeling bevinden. Tijdens het leeratelier delen onderzoeker Catelijne Akkermans (lectoraat Sociale Innovatie en Ondernemerschap) en projectleider & consulent geldzaken Nadia Bounid hun kennis en ervaringen. Ook vertellen zij over de door hen ontwikkelde methodiek. Daarnaast komt er een ervaringsdeskundige spreken vanuit de organisatie Onzichtbaar Den Haag.

Hogeschool Leiden

Voor wie

Het leeratelier is bedoeld voor professionals, beleidsmedewerkers, vrijwilligers, studenten, docenten en andere geïnteresseerden in het onderwerp. 

Praktische informatie 

Dit evenement vindt fysiek plaats op dinsdag 7 juni 2022 (15.00 - 17.00 uur) op Hogeschool Leiden. Het leeratelier wordt afgesloten met een borrel (17.00 - 18.00 uur). Deelname is gratis.

Aanmelden

Je kan je nu al aanmelden door een mail te sturen naar Wendy van Lienden via [email protected], onder vermelding van je naam, organisatie en je functie.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Werkplaats Sociaal Domein Den Haag en Leiden. 

Hogeschool Leiden