Hoofdgebouw Hogeschool Leiden

Bijeenkomst en boekpresentatie ‘Sociaal ondernemen’

5 maart 2020 - Tijdens een interactieve bijeenkomst op 23 maart wordt het boek ‘Sociaal ondernemen: Innovatie en ondernemerschap in het sociale domein’ gepresenteerd.

Lector Suzan van der Pas van Hogeschool Leiden, tevens medeauteur van het boek, levert een bijdrage aan de interactieve bijeenkomst in Rotterdam. Kom je ook?

Programma en aanmelden

Tijdens de bijeenkomst op 23 maart 2020 levert onder andere Suzan van der Pas, lector Sociale Innovatie en Ondernemerschap van Hogeschool Leiden, een bijdrage over de beroepspraktijk en de ondernemende sociaal professional. Er is tevens ruimte voor discussie over sociaal ondernemerschap en het delen van ervaringen met collega’s. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informele netwerkborrel. 

De bijeenkomst start om 15.15 uur (inloop) op Hogeschool Inholland Rotterdam. Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan, want er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

Over het boek

Het boek ‘Sociaal ondernemen: Innovatie en ondernemerschap in het sociale domein’* gaat in op de ingrijpende veranderingen in het sociaal domein in de afgelopen jaren. Het boek reflecteert hierop, biedt handvatten en levert een flinke dosis inspiratie voor professionals, docenten, (startende) sociaal ondernemers en studenten. Het boek wordt gepresenteerd tijdens de bijeenkomst.

* Sociaal ondernemen: Innovatie en ondernemerschap in het sociale domein (2020), Guido Walraven, Suzan van der Pas, Ido de Vries, Philip Marcel Karré, Boom uitgevers Amsterdam 

Voorkant boek sociaal ondernemen innovatie en ondernemerschap in het sociale domein