Hogeschool Leiden

Wat vindt ú belangrijk voor een seniorvriendelijk Noordwijk?

In het voorjaar 2022, organiseren we met senioren (60+) uit de wijken Boerenburg en Vinkeveld in Noordwijk en senioren uit de Zilk een videoproject: deelname is gratis.

Met dit project leert u met behulp van een IPad te filmen en kiest u in duo’s het onderwerp waarover u een film wilt maken. Er zijn zes bijeenkomsten in De Wieken in Noordwijk. Het daadwerkelijk filmen en opnames maken, vindt plaats in uw eigen wijk of dorp.

De zes bijeenkomsten vinden plaats op een vrijdagmiddag, in de periode 11 maart t/m 15 april. Het is niet nodig om ervaring te hebben met filmen of het gebruik van een iPad, maar het is wél belangrijk om bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn.

We organiseren dit veilig en volgens de Corona richtlijnen. De resultaten laten we zien op een bijeenkomst met u als filmmakers, maar ook met de gemeente, Welzijn Noordwijk, Ouderenbonden en andere partijen.

Lijkt het u leuk om met andere wijk/dorpsbewoners korte filmpjes te maken over een leeftijdsvriendelijke omgeving, of wilt u meer weten?

We nodigen u graag uit voor de informatiebijeenkomst op 18 februari 2022 om 14.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in De Wieken, Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk.

Hogeschool Leiden

Aanmelden

Voor aanmelden of voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen op de dinsdag tel: Tel. 06 -257 09 843, of kunt u een email sturen aan Margaret von Faber, Hogeschool Leiden: [email protected]