Lectorale rede PR en social  media

Lectorale rede 'Hoe communiceer je strategie?'

16 oktober 2014 - Op 16 oktober sprak Piet Hein zijn lectorale rede uit tijdens het symposium Duurzaam Samenwerken 2014.

Op 16 oktober sprak Piet Hein zijn lectorale rede uit tijdens het  symposium Duurzaam Samenwerken 2014. Aan de hand van analyses van de jaarverslaglegging van beursgenoteerde bedrijven in Nederland sinds 2003 bespreekt hij de voor- en nadelen van het communiceren van en over (bedrijfs)strategie. In de 21e-eeuwse wereld die om steeds meer informatie vraagt, helpt dit inzicht organisaties hun grenzen aan transparantie te bepalen: wanneer open zijn en wanneer niet?

100+ Management Models

Piet Hein Coebergh is tevens co-auteur van het boek 100 + Management Models. De trends en opvattingen op het gebied van management hebben zich de afgelopen 150 jaar in een razendsnel tempo ontwikkeld. Hoe speelt een organisatie effectief in op de kansen en dilemma's die deze veranderingen met zich mee brengen? Het boek 100+ Management Models helpt studenten en professionals om op een duurzame manier om te gaan met de vraagstukken van de 21ste eeuw. Samen met prof. dr. Fons Trompenaars, hoogleraar Cross-Cultural Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, en met professionals uit het onderwijs en het beroepenveld zijn honderd van de meest krachtige managementmodellen gebundeld in 1 boek. Meer informatie over dit boek is te vinden bij de  Kenniskring Management & Bedrijf.

Opnamen lectorale rede